Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Ciobanesc German - Cumpara originalul -  puiuti de calitate, genetica pura, garantie, factura fiscal
8

Ciobanesc German - Cumpara originalul - puiuti de calitate, genetica pura, garantie, factura fiscal

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Ciobanesc German de inalta calitate, talie mare si robusta, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sector 6, Bucuresti

Bichon Maltese Mini - Canisa Autorizata ANSVSA
4

Bichon Maltese Mini - Canisa Autorizata ANSVSA

Cumpara in Siguranta!!! Canisa autorizata vindem catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 200 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Iasi, Iasi

Labrador Retriever de elita - Factura Fiscala, Garantie Veterinara, Transport Autorizat national
14

Labrador Retriever de elita - Factura Fiscala, Garantie Veterinara, Transport Autorizat national

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Labrador Retriever de inalta calitate, varietatile de culoare: aurie, ciocolatie si neagra, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa cumparati de la noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Brasov, Brasov

Cocker Spaniel Englez auriu de inalta calitate genetica
8

Cocker Spaniel Englez auriu de inalta calitate genetica

Companie autorizata vindem catei Cocker Spaniel Englez varietatea aurie de inalta calitate cu factura fiscala si garantie veterinara, catei cu genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat. De ce sa cumparati de noi: - faceti o achizitie sigura, in baza legala, cu factura fiscala; - suntem companie cu o experienta de peste 15 ani; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 390 euro este strict dor in limita stocului disponibil!

Sibiu, Sibiu

Shar Pei, genetica deosebita, 2 luni, garantie veterinara, factura, transport specializat
1

Shar Pei, genetica deosebita, 2 luni, garantie veterinara, factura, transport specializat

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Shar Pei, varietatea maro, rasa blanda cu copii si in acelasi timp este si un bun caine de paza, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sector 6, Bucuresti

Chihuahua talie Toy, par scurt, 2 luni, garantie veterinara, transport autorizat, genetica deosebita
2

Chihuahua talie Toy, par scurt, 2 luni, garantie veterinara, transport autorizat, genetica deosebita

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Chihuahua cu par scurt varietatea alba, maro si negru cu pete de foc, livrare in Oradea si nu numai, cateiii sunt talie Toy, nu lasa par, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Oradea, Bihor

Westie, genetic deosebit, factura fiscala, garantie veterinara, transport in tara
10

Westie, genetic deosebit, factura fiscala, garantie veterinara, transport in tara

Companie autorizata vindem catei Westie alb imaculati de inalta calitate cu factura fiscala si garantie veterinara, catei cu genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat. De ce sa cumparati de noi: - faceti o achizitie sigura, in baza legala, cu factura fiscala; - suntem companie cu o experienta de peste 15 ani; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 395 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Sibiu, Sibiu

Pug Mops la varsta de 2 luni, garantie veterinara, carnet de sanatate, factura fiscala
3

Pug Mops la varsta de 2 luni, garantie veterinara, carnet de sanatate, factura fiscala

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei din rasa Pug / Mops varietatea bej cu masca neagra, exemplare de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa cumparati de la noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Brasov, Brasov

Labrador Retriever din parinti cu pedigree tip A, transportam si in tara
20

Labrador Retriever din parinti cu pedigree tip A, transportam si in tara

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Labrador Retriever de inalta calitate cu transport in Bucuresti si in alte orase, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sector 6, Bucuresti

Chihuahua, genetic pur, factura fiscala, garantie, transport in tara
12

Chihuahua, genetic pur, factura fiscala, garantie, transport in tara

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Chihuahua cu par scurt varietatea alba, maro si negru cu pete de foc, talie Toy, nu lasa par, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sibiu, Sibiu

Mops Pug - cumpara in siguranta cu factura fiscala si garantie veterinara
16

Mops Pug - cumpara in siguranta cu factura fiscala si garantie veterinara

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem Mops Pug, varietatea bej cu masca neagra, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - se lucreaza in baza legala cu factura fiscala; - garantie post-vanzare pentru absolut orice boala virala. Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sibiu, Sibiu

Akita Inu rasa pura, 2 luni, transport si pe alte orase
13

Akita Inu rasa pura, 2 luni, transport si pe alte orase

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Akita Inu Japonez galben cu alb, talie mare, linie robusta de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sibiu, Sibiu

Bichon Maltez - Cumpara in Siguranta - Suntem Canisa Autorizata ANSVSA
4

Bichon Maltez - Cumpara in Siguranta - Suntem Canisa Autorizata ANSVSA

Cumpara in Siguranta! Canisa autorizata vindem catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 200 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Craiova, Dolj

Bichon Maltez talie Mini, parinti cu pedigree tip A, garantie veterinara
10

Bichon Maltez talie Mini, parinti cu pedigree tip A, garantie veterinara

Cumpara in Siguranta! Canisa autorizata vindem cu livrare la Tulcea catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 200 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Tulcea, Tulcea

Labrador Retriever - cumpara in siguranta cu factura fiscala si garantie veterinara
4

Labrador Retriever - cumpara in siguranta cu factura fiscala si garantie veterinara

Cumpara in Siguranta!!! Companie autorizata vindem catei Labrador Retriever de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura companie care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile comercializate; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sector 6, Bucuresti

Bichon Maltez asa cum iti doresti. Cumpara de la o Canisa autorizata DSV
3

Bichon Maltez asa cum iti doresti. Cumpara de la o Canisa autorizata DSV

Canisa autorizata vindem la nivel national catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional din anunt este strict doar in limita stocului disponibil!

Suceava, Suceava

Yorkshire Terrier, linie Teacup, factura fiscala, garantie, transport in tara
8

Yorkshire Terrier, linie Teacup, factura fiscala, garantie, transport in tara

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Yorkshire Terrier talie teacup, ideal pentru apartament, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sibiu, Sibiu

Bichon Maltez  - Cumpara originalul -  puiuti de calitate, genetica pura, garantie, factura fiscala
5

Bichon Maltez - Cumpara originalul - puiuti de calitate, genetica pura, garantie, factura fiscala

Cumpara in Siguranta! Canisa autorizata vindem catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 200 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Galati, Galati

Yorkshire Terrier Toy, talie foarte mica, parinti cu Pedigree, garantie
2

Yorkshire Terrier Toy, talie foarte mica, parinti cu Pedigree, garantie

Cumpara in Siguranta! Firma autorizata vindem catei Yorkshire Terrier Toy de inalta calitate, ideali pentru apartament, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem companie cu peste 15 ani experienta; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag!

Sector 4, Bucuresti

Bichon Maltese din parinti cu pedigree tip A, genetica deosebita
5

Bichon Maltese din parinti cu pedigree tip A, genetica deosebita

Canisa autorizata vindem cu livrare la Braila catei Bichon Maltez de inalta calitate, genotip si fenotip impresionant, 2 luni, vaccin efectuat, deparazitati intern; carnet de sanatate de tip nou si inseriat, ghid de intretinere si alimentatie a puiutului achizionat si garantie medicala. De ce sa ne alegeti pe noi: - suntem canisa cu peste 25 ani vechime; - selectia se face fara a folosi consangvinizarea; - conditiile pentru femelele gestante sunt la standarde europene; - oferim singuranta unui pui sanatos atat din punct de vedere viral cat si din punct de vedere genetic; - cateiii inainte de livrare sunt supusi unui atent examen medical; - suntem singura canisa care permite vizitarea cateilor de catre client; - avem mii de clienti foarte multumiti de minunatiile oferite de canisa noastra; Daca nu am reusit sa va raspundem la toate intrebarile, va rugam sa ne contactati telefonic. Va asteptam cu drag! Pretul promotional de 200 euro este strict doar in limita stocului disponibil!

Braila, Braila