Termeni si conditii de utilizare

 • Termenii "animalutul.ro", "Animalutul", "Animalutul.ro" "site-urile", "site-ul", „site”, "noi", "compania" reprezinta firma Russmedia Digital SRL si serviciile sale oferite prin acest site.
 • Compania are sediul principal in Oradea, Bulevardul Dacia nr. 34.
 • Termenul "Utilizatorul" reprezinta toate persoanele fizice si / sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul animalutul.ro, indiferent de motiv.
 • Termenii „Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare. Prin accesarea www.animalutul.ro sunteti de acord cu termenii de mai sus, care sunt folositi pentru a asigura ca site-ul functioneaza pentru toata lumea.

Folosirea animalutul.ro

animalutul.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand , dar nelimitandu-se la aceastea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. animalutul.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instintarile prelalabile , utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra. Prin Completarea Formularului de inregistrare si click-ul butonului "Inregistrare", ulterior activarea prin e-mailul trimis de catre animalutul.ro pe adresa furnizata de dumneavoastra:

 1. reprezinta o garantie ca sunteti persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani sau varsta peste 14 ani si aveti consimtamantul parintilor sau tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate a prezentului contract. In cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert inregistrarea dumneavoastra este o garantie.
 2. sunteti de acord sa furnizati in Formularul de Inregistrare informatii corecte, clare si reale si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent prezentele informatii.
 3. reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentilor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE, NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA.

Acceptarea contractului de utilizare si a modificarilor

Acest contract se aplica site-ului animalutul.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul animalutul.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, nu folositi site-ul animalutul.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati "Termeni & Conditii", „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” noastre. animalutul.ro poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termeni & Conditii" deoarece acest document este legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului animalutul.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul animalutul.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: anunturi gratuite, forumuri, servicii de vanzare-cumparare, felicitari virtuale. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului animalutul.ro pentru furnizarea serviciilor sale. De asemenea, intelegeti si sunteti acord cu faptul ca serviciile oferite de animalutul.ro pot include anumite comunicate de la Russmedia Digital, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative, si newsletter, si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" . Serviciile oferite de animalutul.ro se adreseaza in mod special utilizatorilor de Internet din Romania si sunt impartite in 2 categorii: gratuite si cu taxa.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilitati, disponibile online:

 • inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in baza de date animalutul.ro
 • publicarea acestor anunturi pe Internet
 • posibilitatea de cautare simpla, avansata, vizionare, salvare a anunturilor
 • posibilitatea de setare de alerte de cautare pentru categoriile de anunturi care prezinta interes pentru utilizator
 • posibilitatea de contact a alor utilizatori
 • posibilitatea de trimitere de felicitari virtuale
 • posibilitatea de a seta evenimente in calendar

2. Serviciile cu taxa se refera la afisarea pe site a fomelor de reclama acceptate si la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clientilor companiei.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie sau fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul prin email primit de la animalutul.ro

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 1. sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 3. sa publicati anunturi cu continut ilegal;
 4. sa publicati anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa;
 5. sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 6. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
 7. incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
 8. avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 9. promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
 10. posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 11. adaugati mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles
 12. sa adaugati anunturi in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului

animalutul.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile in cadrul procesului de moderare si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. Va rugam sa folositi optiunea de notificare a moderatorului pentru orice informatie care vi se pare suspecta, ilegala, defaimatoare pe acest site.
animalutul.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, incluzand forumurile, concursurile, felicitarile virtuale, ii garantaii companiei dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Utilizarea materialelor

animalutul.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o copie a materialelor de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si legea 329/2006. Intregul material este proprietatea Russmedia Digital SRL, continutul acestui site web este dreptul exclusiv a companiei, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Informatiile sunt stocate pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Companie in tari din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si / sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

De asemenea, utilizatori isi dau acordul ca prin postarea anunturilor pe animalutul.ro, acestea sa poata fi publicate si pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul animalutul.ro

animalutul.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati animalutul.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; sa mentioneze numele dumneavoastra in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si are dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener animalutul.ro. Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Obligatiile animalutul.ro

animalutul.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Compania (www.animalutul.ro) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. Deasemenea, animalutul.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizator pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare insa nu isi asuma nici o responsabilitate fata de intarzierile care pot aparea la furnizarea datelor, nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile, din orice motive tehnice care pot aparea din cauze interne sau externe. Deasemenea, Compania (www.animalutul.ro) nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale. Dumneavoastra luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site. animalutul.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului animalutul.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • orice eroare de program va fi corectata;
 • orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de animalutul.ro se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni & Conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni & Conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni & Conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Russmedia Digital SRL in privinta utilizarii site-ului animalutul.ro, constituind unica conventie dintre dumneavoastra si companie si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de animalutul.ro
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si animalutul.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Raspunderea

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si / sau transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.

Incheierea acordului

Compania Russmedia Digital SRL, animalutul.ro isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Acordul cu privire la prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice (se precizează şi acest act normativ, după caz) SC Russmedia Digital SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 • Scopul colectării datelor este:furnizarea de bunuri si servicii (pentru activită?i specific agen?iilor de turism) ?i transmiterea de informa?ii în scopuri informa?ionale sau marketing ?i publicitate.
 • Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi unele dintre aceste date(indicate explicit in anumite pagini din site) ?i pute?i în mod optional să furniza?i alete informa?ii suplimentare(indicate în anumite pagini din site), toate acestea fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii (pentru activită?i specific agen?iilor de turism) ?i transmiterea de informa?ii în scopuri informa?ionale sau marketing ?i publicitate.
 • Refuzul dumneavostră în furnizarea acestor informa?ii determină imposibilitatea accesării serviciilor unde v-au fost solicitate informa?iile obligatorii.
 • Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:angaja?i ?i anumi?i colaboratori ai SC Russmedia Digital Srl, care se ocupă de furnizarea ?i de între?inerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum ?i anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, în func?ie de condi?iile de utilizare ale fiecărui serviciu
 • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Russmedia Digital SRL, Oradea, bd Dacia, nr 34, bl U5,
 • Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
 • Servicu Livrare gratuita si verificare colet.

  Serviciul “Livrare gratuita si verificare colet” este optional si permite Vanzatorilor sa livreze unele produse, afisate pe site-ul animalutul.ro, prin FAN Courier (in conditiile enuntate mai jos), fara a plati taxa de livrare colet, iar Cumparatorilor le ofera posibilitatea de a verifica produsul la livrare, inainte de a achita contravaloarea acestuia. Astfel, procesul de vanzare-cumparare se desfasoara in deplina siguranta si devine mult mai avantajos, atat pentru Vanzator cat si pentru Cumparator. Daca Vanzatorul doreste sa i se achite de catre Cumparator, la livrare, contravaloarea produsului prin serviciul FAN Courier ramburs bani in plic (ramburs cash), atunci Vanzatorul va trebui sa achite taxa de ramburs cash, in valoare de 8.30 RON + TVA, in momentul in care va intra in posesia banilor (ii primeste in numerar de la agentul FAN).

  Serviciul “Livrare gratuita si verificare colet” include:
 • - transportul produsului/coletului, care se face de la vanzator la cumparator, pe teritoriul Romaniei. Transportul este GRATUIT pentru localitatile standard FAN Courier, colete de pana in 10 kg, cu dimensiunile maxime: lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm. Pentru celelalte zone/localitati, care nu intra in reteaua standard FAN Courier, precum si pentru coletele care depasesc limitele de greutate si volum precizate, pretul se calculeaza in functie de greutatea coletului si destinatie, si va fi achitat de catre Vanzator sau Cumparator. Numarul lunar de livrari gratuite, in conditiile enuntate mai sus, este de maxim o livrare pentru fiecare utilizator unic al site-ului animalutul.ro;
 • - verificarea coletului ofera posibilitatea Cumparatorului de a deschide si verifica pe loc continutul coletului, in maximum 7 minute, urmand sa achite contravaloarea produsului dupa ce se asigura ca acesta este intocmai cel comandat.
 • Prin serviciul “Livrare gratuita si verificare colet” animalutul.ro plateste transportul coletului de la vanzator la cumparator (maxim o livrare lunar), daca trimiti in localitatile standard FAN Courier, produse acceptate la livrare, cu greutatea maxima de 10 kg si dimensiuni maxime stabilite (lungime 60 cm, latime 50 cm, inaltime 30 cm), care respecta termenii si conditiile FAN Courier. Atentie! Livrarea gratuita nu este disponibila pentru coletele la care se doreste activarea serviciului de "Asigurare colet".

  Vanzatorul are urmatoarele obligatii:

 • - sa ofere date de contact si adresa corecte*, astfel incat curierul sa poata ridica produsul;
 • - sa aiba copie dupa BI/CI in momentul in care curierul vine sa ridice coletul;
 • - sa ambaleze corespunzator produsul;
 • - sa nu trimita produse interzise prin lege;
 • - sa trimita produsul corespunzator ofertei de pe site;
 • - sa anuleze comanda prin intermediul contului animalutul.ro in cazul in care tranzactia nu mai are loc;
 • - sa stabileasca impreuna cu curierul modalitatea de primire a rambursului banilor;
 • - sa plateasca taxa de ramburs bani in plic, in valoare de 8.30 RON + TVA, in momentul primirii banilor de la agentul FAN, daca alege sa foloseasca acest serviciu oferit de FAN Courier;
 • - sa achite costurile aferente in cazul in care coletul nu se incadreaza in serviciul de livrare gratuit oferit de animalutul.ro.
 • *Fan Courier are dreptul de a verifica veridicitatea datelor completate in AWB/Packing list cu cele din actul de identitate. Cumparatorul are urmatoarele obligatii:
 • - sa verifice coletul inainte de a achita contravaloarea acestuia pentru a se asigura ca produsul este conform cu ceea ce a comandat;
 • - sa comunice Vanzatorului date de contact si adresa corecte**, astfel incat curierul sa poata livra produsul;
 • - sa achite catre curier contravaloarea mentionata pe documentele de transport, daca produsul corespunde celui comandat;
 • - sa comunice Vanzatorului daca nu mai doreste produsul;
 • - sa resigileze coletul si sa il inapoieze curierului daca, dupa verificare, nu doreste sa mai cumpere produsul;
 • **Fan Courier are dreptul de a verifica veridicitatea datelor completate in AWB cu cele din actul de identitate.

  Curierul are urmatoarele obligatii:

 • - sa solicite vanzatorului copie dupa BI/CI;
 • - sa verifice ca datele personale din BI/CI sa coincida cu datele notate de catre vanzator pe Packing list;
 • - sa preia coletul de la adresa mentionata de Vanzator la plasarea comenzii prin intermediul site-ului animalutul.ro;
 • - sa verifice concordanta dintre ceea ce se afla in mod real in colet si ceea ce scrie ca se livreaza in documentul de transport/Packing List; in caz de neconcordanta, curierul nu va prelua coletul de la vanzator;
 • - sa verifice starea exterioara a coletului si sa avertizeze Expeditorul de riscul deteriorarii coletului prin multiplele manevre de manipulare;
 • - sa verifice modul de ambalare a produsului, putand refuza preluarea coletului in caz de ambalare necorespunzatoare***;
 • - sa ofere Destinatarului/Cumparatorului posibilitatea de a deschide si verifica in maximum 7 minute continutul coletului, inainte de a achita contravaloarea acestuia;
 • - sa preia contravaloarea produsului de la Cumparator pentru a o inapoia Vanzatorului;
 • - sa ia legatura cu Vanzatorul pentru a-i inmana contravaloarea produsului;
 • - sa ridice contravaloarea taxei de ramburs bani in plic de la expeditor/vanzator, in valoare de 8.30 RON + TVA, in momentul in care ii preda acestuia rambursul in plic;
 • - sa ia in primire coletele in vederea efectuarii livrarii numai pe baza unui AWB/borderou de predare-primire, insotit de Packing List;
 • - sa nu ridice produse interzise prin lege;
 • - sa contacteze Vanzatorul pentru a-i returna produsul in cazul in care acesta este refuzat de Cumparator.
 • ***Curierul nu raspunde in cazul marfurilor ambalate necorespunzator.

  animalutul.ro nu are nici o implicare in relatia Vanzator-Curier-Cumparator si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele neintelegeri sau deficiente intervenite pana si dupa livrarea produsului. Pentru orice conflict aparut din momentul in care curierul se deplaseaza catre Vanzator sa ridice coletul si pana la finalizarea tranzactiei (cu sau fara succes) partile - Vanzatorul, Cumparatorul si Curierul- vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente. De asemenea, animalutul.ro nu intermediaza transferul de bani intre Vanzator si Cumparator. Site-ul animalutul.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul utilizatorilor la serviciul "Livrare gratuita si verificare colet" in momentul in care acestia abuzeaza sau incalca vreuna din conditiile mentionate pentru acest serviciu si poate sa sisteze acest serviciu fara a anunta in prealabil utilizatorii. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Ajutor-Livrare gratuita si verificare colet.

  Serviciu de Livrare si verificare colet. Pentru categoriile de produse unde nu este disponibil “Serviciul de livrare gratuita si verificare colet” sau in cazul in care livrarea lunara a fost consumata, Vanzatorul poate oferi Serviciul de livrare si verificare colet, beneficiind de tarife preferentiale de curierat, negociate de animalutul.ro cu FAN Courier. Acest serviciu este optional si permite Vanzatorilor sa livreze contra cost produse care respecta termenii si conditiile FAN Courier, iar Cumparatorilor le ofera posibilitatea de a verifica produsul inainte de a plati.