Vei fi notificat de cate ori:

Cum public un anunt?

Doresti sa publici un anunt pe portalul nostru? Nimic mai simplu, trebuie doar sa urmezi pasii de mai jos!

PASUL 1 Selecteaza butonul pentru adaugarea unui anunt si alege categoria si rubrica corespunzatoare

Majoritatea anunturilor sunt gratuite cu exceptia unor categorii. Poti afla mai multe despre Preturi si modalitati de plata aici >>

PASUL 2 Completeaza datele anuntului cu atentie si posteaza anuntul ca simplu pe portal. Campurile cu steluta sunt obligatorii. Textul anuntului trebuie sa contina minimum 2 cuvinte despartite de spatiu si nu uita, anunturile cu poze au intotdeauna mai mult succes.

PASUL 3 Anuntul tau este deja publicat pe portal ca anunt simplu. In acest pas iti poti evidentia anuntul pe portal alegand una din optiunile de mai jos.

Poti afla mai multe despre produsele de evidentiere aici >>

PASUL 4 PLATA

In cazul in care anuntul tau nu este gratuit, apare pagina de plata a produsului cerut. Aici se pot verifica detaliile legate de pret. Plata propriu-zisa se poate face prin card bancar sau credit animalutul. In cazul contului virtual, te rugam sa folosesti valoarea existenta in cont (chiar daca poate fi mai mica) pentru plata produsului respectiv. Daca nu doresti aceste servicii, reintoarce-te la paginile anterioare si schimba caracteristicile anuntului.

La postare reusita va fi specificata perioada de valabilitate precum si identificatorul anuntului iar in cazul efectuarii unei plati si identificatorul tranzactiei. Te rugam noteaza aceste doua numere pentru ca in viitor, la aparitia unor probleme, sa putem interveni in rezolvarea acestora. Daca nu reusesti sa postezi un anuntul in mod consecutiv, te rugam sa semnalezii aceasta problema pe pagina de contact

Important!
Exista optiunea de a modifica anuntul in momentul in care te autentifici in contul tau

Perioada de valabilitate:

  • Anunturile sunt valabile timp de 60 zile
  • Din "Contul Meu" anunturile pot fi sterse inainte de expirarea perioadei de valabilitate