Transport Caini si Pisici Autorizat din Romania catre Anglia

820 RON
Valabil din 15.12.2017 10:07:51
Descriere

Doresti sa iti aduci animalutul tau de companie ( doar catei si pisici ) din Romania in UK legal,fara emotii la vama , confortabil si cu ingrijitori iubitori de animale , cu climatizare automata in functie de vremea de afara ?
Vrei sa il vezi pe tot drumul pana la destinatie ?
Va putem aduce membrul dvs al familiei cu drepturi depline fara probleme ! Avem experienta de peste 3 ani , timp in care sute de oameni au rasuflat usurati odata ce si-au reintregit familia cu patrupedul lor !
Traseul nostru nu face ocol nicaieri .Se merge drept catre Anglia ! Facem intre 24 si 48h pana la destinatie in functie de unde este preluat animalutul si unde trebuie lasat in UK( 24h de la Arad in Kent /

Transport autorizat cu TRACES de CAINI SI PISICI din Romania catre UK

Echipa noastra Angel Pet Transport cu experienta este formata din 3 soferi licentiati pentru conducere de animale vii pentru calatorii de lunga durata dintre care unul este insotitor care are grija de animalutele dvs pe drum.Unul dintre noi avem diploma veterinara pentru a asigura calatoria si din acest punct de vedere in caz ca este nevoie.
Avem sistem de climatizare automata special amenajat pentru aceasta perioada a anului,astfel incat animalutul dvs sa nu simta diferenta de temperatura din casuta lui din Romania si pana in Anglia.

De asemenea avem conexiune de internet pe tot timpul calatoriei ,astfel incat adoptatorii,stapanii sau rescuerii pot vedea poze cand oprim,si vor vedea unde suntem in timp real ! De asemenea facem un chat comun unde tinem la curent la fiecare oprire orice se intampla cu animalutul dvs pana la destinatie,inclusiv poze pana cand ajunge la destinatie !
Din Bucuresti in Anglia facem intre 36-40 ore pana la destinatia finala in UK, in functie de destinatia aleasa de dvs sau conditiile de trafic de pe drum. Ca exemplu din Timisoara sau Arad pana in UK facem 24 ore !

Plecarile se fac mereu in ultimea vinere a lunii si ajungem duminica dimineata in UK .

Putem prelua animalutele dvs din ( Iasi,Roman,Bacau,Adjud,Tisita,Focsani,Buzau plus : Bucuresti ,Ploiesti,Sinaia,Brasov,Sibiu,Sebes,Deva,Faget ,Timisoara,Arad .
Putem livra si in Austria,Germania ( Passau,Nurnberg,Wurzburg,Frankfurt,Koln,Aachen), Belgia ( Genk,Brussel,Gent,Brugge) si Franta doar Calais.

Traseul nostru in UK este Kent,Londra ( 2 opriri ),Luton, Milton Keynes, Northampton , Birmingham ,Stoke of Trent , Warrington ( intre Liverpool si Manchester ),Manchester,Leeds,Barnsley,Doncaster,Sheffield,Nottingham,Leicester

De asemenea putem prelua animalutele dvs inapoi in Romania din UK si tarile enumerate mai sus .Traseul de intoarcere poate diferi
Rezervarile se fac din timp pentru a fi sigura rezervarea.

Plecarile sunt la fiecare 2 saptamani !
Preluam animalute din Bucuresti,Ploiesti,Sinaia,Brasov,Sibiu,Sebes ,Deva,Timisoara,Arad,Nadlac

Detalii in privat sau telefon / email sau pe transportcainisipisici.ro

Anunturi recomandate

Ataseaza fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!