Pui pisica BENGALEZA Bengal Rasa Exotica PURA 100% cu PEDIGREE(acte) Micul LEOPARD, un animal de LUX

900 RON
Valabil din 14.08.2018 16:25:00
Descriere

.
- Felisa inregistrata TICA vindem pui (masculi si femele) de pisica din rasa BENGAL ( derivata din pisica Leopard Asiatica din jungla ) linie genetica PURA 100%, SBT, inregistrati in Federatia Internationala Felina TICA ( puii provin din linii genetice deosebite cu parinti adusi din felise internationale consacrate) cu toate actele doveditoare si Pedigree de tip A !

Puii sunt deparazitati, vaccinati, insotiti de carnete de sanatate si Pedigree (optional - este actul care atesta autenticitatea si calitatea rasei ) emis de Federatia Internationala Felina .

Sunt o minunatie de pisoiasi, Jucausi si Iubitori, cu o blanita incredibil de Catifelata, o felina de Lux, cu adevarat EXOTICA .

- Pisica BENGALEZA ( numita si micul Leopard de apartament) este una dintre cele mai RARE si Exclusiviste feline din lume in acest moment !

Cu un mers lent unduit asemenea unui leopard si cu o blana care la atingere este mai fina decat orice catifea din lume, pisica Bengaleza este o incantare permanenta a sufletului si a ochilor, ducandu-ne cu gandul la rudele lor mai mari din Jungla, tigrii si leoparzii !

Nu lasa par si nu naparleste ca celelalte pisici, fiind astfel un animal ideal pentru familiile cu copii .

Inteligenta pisicilor bengaleze este una iesita din comun, avand un temperament apropiat de cel al cainelui, pot raspunde la nume sau executa anumite comenzi, fiind foarte loiale stapanilor si spre deosebire de alte rase de pisici iubesc apa si balaceala alaturi de familie .

- Puii de pisica bengaleza de rasa Pura nu au contrastul definit intrucat intre 3 saptamani si aprox. 6 luni (cand vor avea aspectul final de felina Exotica) ei trec prin asa numita faza "Fuzzy" in care blana lor este dublata de un strat de par albicios mai lung cu rol de camuflaj, gena autentica mostenita direct de la Pisica Leopard Asiatica, intalnita si la alte feline salbatice mari.


Pozele noastre sunt chiar REALE ( majoritatea pozelor de Bengal de pe acest site sunt false luate de pe internet ) si orientative, intrucat puii din rasa bengal nu au contrastul definit pana la varsta de aprox.6 luni, ei transformandu-se spectaculos de la luna la luna pana la maturitate cand vor dobandi in totalitate aspectul lor Superb de felina Exotica .


- PRETUL este intre 200-300 Euro pentru categoria animal de companie cu Pedigree Autentic de tip A, insotit de toate actele medicale corespunzatoare varstei. .


- Internetul e plin de pisici corcite de provenienta dubioasa, fara nici o garantie reala a Puritatii rasei...

Intrebati majoritatea vanzatorilor de pisici daca va pot oferi PEDIGREE (actul in Original emis de Federatie care dovedeste clar Calitatea si Puritatea Rasei) si veti vedea ca NU va vor oferi nici un act autentic emis de vreo Federatie Felina !

D-voastra alegeti ... !

NU raspund la MESAJE . SUNATI - 0746 553 386 . Rog seriozitate .

Ataseaza fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!