Trimite unui prieten

Trimite

La Stud în Leicestershire.

199,51 RON
Valabil din 18.01.2019 13:46:24
Specificatii
Rase labrador retriever
Descriere

DEFINITIVĂ nu se vinde!

STUDENȚĂ LA STUDIU PENTRU BITCHELE DE JACK RUSSELL APPROVAT, MULTE ATRACTIVE, BROȘE PURE, CÂȘTIGĂ DE JACK RUSSELL, DE TIP DE CALITATE RĂSURATĂ ȘI, DAR FĂRĂ URMĂ, DISPONIBILĂ LA STUD.

BRED de la liniile nordice YORKSHIRE, el aduc sânge proaspăt în MIDLANDS.

ACEASTEA CEL MAI BEAUTIFUL PĂMÂNTĂ ÎN PERIOADĂ DE 5 KILO ȘI STANDURI 8 INCHE PENTRU TOPUL UMĂRILOR LUI - VOR AM INCLUS O FOTOGRAFIE ALE LUI CU UN CHIHUAHUA DE 7 INCHEI, AȘA CUM VĂ POȚI PENTRU TINE CÂT MICI (DAR FĂRĂ FOARTE) EL ESTE.
El are o perfecțiune perfectă, cu picioare puternice, drepte. El are de asemenea un caracter minunat; AFECȚIUNE ȘI LOIALĂ ȘI Îți place să te rogi. ESTE O FELLOW LUTTLE FOARTE FOARTE.

Am inclus, de asemenea, imagini ale câtorva dintre pufurile sale până în ziua de azi, așa că puteți vedea ce-i înflăcărat.

E adevărat că trebuie să fie văzut ca să fiți apreciați!

Ambii părinți stau la 8 inci pe partea superioară a umerilor. MUM ESTE FAWN / WHITE. DAD BLACK / TAN. ALIMENTELE TREBUIE SUPRAFEȚATE ȘI TEMPERAMENTE SUPERB. NICIODATA YAPPY SAU SNAPPY AICI!

Taxa de studiu este de 200 de lire sterline. ACEASTA PENTRU 2 CUPRINS, 48 ORE APART (Mai multe nu sunt necesare.), Taxa trebuie plătită - în numerar, vă rugăm - după completarea primei acoperiri sau a colecției, ar trebui să vă lăsați copilul cu mine până când se completează acoperirea.

SUNT FOARTE EXPERIENȚI ÎN MANIFESTAREA CÂINILOR DE STUDIU ȘI CĂLĂRII VIZITARE. TOATE CAPACITĂȚI SUNT SUPRAVEGUITE ȘI CONTROLATE ÎNTOTDEAUNA, PENTRU A FOST SĂ FACĂ NICI UN FEL DE VÂNĂTOARE POT FI DESTINATE UNUI CÂȘTIG.

Pot caza în bucătăriile de vară de la începutul sezonului până la împlinirea acoperirii, ceea ce ne asigură că nu uităm "MOMENTUL". NU ÎNCĂRCĂM EXTRA DE ACEASTĂ DAR FĂRĂ A FI FĂCUT PENTRU TOȚĂ SEZONĂ. VĂ RECOMANDAȚI BITCHELE STAY peste, deoarece le ajută să SETTLE și poate economisi Journey.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!