Acest anunt nu este activ

Canisa "De Craiova Maxima" Vinde Pui Ciobanesc German

300 EUR
Valabil din 09.12.2017 12:37:35
Descriere

Canisa "De Craiova Maxima" ofera spre vanzare pui ciobanesc german cu o foarte buna genetica , din parinti cu rezultate de varf in campionate nationale si expozitii ale acestei rase .

Puii provin din caini echilibrati ,masivi si puternici , atat agresivi si teritoriali cu persoanele straine , cat si iubitori si loiali membrilor familiei,monta fiind studiata genetic inainte de a se efectua, pentru a nu exista niciun fel de problema temperamentala sau genetica transmisa viitorilor catei, fapt ce deduce calitatea acestora.

Cateii s-au nascut pe data de 2 octombrie si vor putea preca din cuib la varsta de 6 saptamani , de la data de 13 noiembrie ,vaccinati si deparazitati atat extern cat si intern conform varstei. Acestia vor beneficia de PEDIGREE(certificat de origine romana-ce prezinta arborele genealogic atat al mamei cat si al tatalui ), microcip, carnet de performanta,carnet de sanatate, si optional pasaport.

Tatal puilor este al treilea campion din tara , luandu-si acest titlu in anul 2014, masculul beneficiaza de drept de monta, prin obtinerea calificativelor Excelent. Masculul detine genetica italiana si germana , avand numerosi caini de renume international in arborele genealogic, fiind nepot al dublului campion mondial : Remo vom Fichtenschlag !

Mama puilor a participat la randul sau in expozitii pentru dreptul de monta si nu numai, obtinand rezultate fruntase ( 2xFP1; 2xBest baby; 2x Excelent). Din pedigree-ul ei fac parte :2X VA1 Larus von Batu; VA1 Zamp vom Thermodos; VA6 Dux della Valcuvia, dar si alte nume mari ale cainilor de calitate.

Viitorii proprietari trebuie sa le asigure conditii optime de trai si o mancare buna .

Pentru detalii suplimentare si rezervari ale puilor , este afisat numarul de telefon.