Acest anunt nu este activ

Vand pui mascul Marele Ciobanesc Elvetian (Greater Swiss Mountain Dog) canisa FCI

1.100 EUR
Valabil din 15.02.2018 12:21:00
Descriere

Marele Ciobanesc Elvetian sau Greater Swiss Mountain Dog (Swissy) este o rasa de caine de talie mare, cu un caracter foarte echilibrat.

Puii provin din canisa proprie Happy Ranch Kennel inregistrata FCI.

Mama este Campion al Romaniei, Campion Junior al Romaniei si Campion cum Laudae al Romaniei. Tatal acesteia este VICE CAMPION EUROPEAN in 2014. Este nascuta in canisa noastra.

Tatal este CAMPION EUROPEAN , Campion si Campion Junior in Cehia si Slovacia.

Bunicii puilor sunt Campioni Internationali si Multicampioni Europeni.
Puii se pot vedea in cuib dupa varsta de 5 saptamani. Pleaca la noii stapani cu vaccinurile si deparazitarile efectuate conform varstei, cu carnet nou de sanatate, cu pedigree, cip, cu carnet de performanta, cu contract si consultanta pe toata durata vietii cainelui.

Puiul s-a nascut pe data de 16.10.2017.
Mai multe despre rasa puteti afla de pe pagina noastra greaterswiss punct org

Swissy este un caine de talie mare ajungand la o greutate de 50-70kg si 65-72cm inaltime la greaban, vesel, inteligent, se poarta minunat cu oamnenii, copiii si alte animale. Un caine echilibrat care se adapteaza perfect vietii stapanului ca nivel de activitate si energie. Un caine vesel si relaxat, i usor de dresat, intelege foarte repede ce se doreste de la el si ii place sa isi multumesca stapanul. Este iubitor si are nevoie sa fie langa stapan, sa faca parte din familie. Se adapteaza usor la viata in aer liber fiind rezistent la intemperii dar si in casa fiind un mare iubitor de dragoste si de a fi alintat.
Este un caine cu energie medie, care adora sa faca miscare impreuna cu stapanul. Este un bun paznic, fiind vigilent si anuntand imediat orice eveniment special. O caracteristica a rasei este ca nu latra fara motiv si nu se serie. Sunt extrem de adaptabili la orice modificari de mediu fiind increzatori in ei si in stapan.

In acest moment mai avem 1 mascul de vanzare care poate merge la noua familie oricand. Singurul din cuib. Este un pui foarte bine dezvoltat si foarte echilibrat. La noi in canisa puii traiesc in casa cu noi si cu copiii nostri fiind expusi la toate sunetele si evenimentele dintr-o casa. Puiul este socializat cu alte animale, oameni, copii.

Nu este Ciobanesc de Berna.