Catelusi Bulldog Francez la pret de crescator disponibili cu livrare in Timisoara si orice alt oras

1 RON
Valabil din 08.08.2018 09:31:49
Descriere

Bulldog Francez de Vanzare, catei in varsta de 8-10 saptamani. Catei de rasa la pret de crescator. Avem disponibili atat masculi cat si femele, catei vaccinati si deparazitati conform varstei.
Sunt afectivi, inteligenti, care tolereaza copiii care se poarta frumos cu ei. Sunt gelosi daca nu au toata atentia, si daca sunt lasati singuri mult timp pot fi destructivi. Le place compania oamenilor, si sa fie inclusi in activitatile acestora. Este un companion excelent pentru copii de toate varstele, desi copii mici s-ar putea sa nu agreeze natura lui entuziasta. Se intelege minunat cu alte animale, pe care incearca sa le transforme in partenerii lui de joaca. Sunt mici clovni care adora sa isi binedispuna stapanul in ale carui gratii incearca cu orice pret sa intre si pentru care va fi un bodyguard, companion jucaus si prieten loial pana la moarte. Sunt caini deosebit de linistiti, arareori latra fara a avea un motiv intemeiat
Culori dorite sunt dungate sau amestecate. Roscat negru, poate fi usor pestrit, negru si alb nu sunt dorite la expozitii. Catei disponibili impreuna cu:
Microcip implantat, obligatoriu prin lege ( dispozitiv de identificare in caz de pierdere sau furt)
Carnet de sanatate
Transport in Timisoara, Resita, Craiova
Informatii suplimentare se pot obtine la tel: 0757796023 sau prin e-mail:
>>> PRETUL CATELULUI NU ESTE 1 RON!<<<

Ataseaza fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif
Fisierul nu poate fi mai mare de 10 MB

Mesajul a fost trimis cu succes!
Mesajul nu a fost trimis!