Trimite unui prieten

Trimite

Macropremix Pmx-P furajare prepelite (pui / tineret / ouatoare / de carne) (5kg Pmx = 200kg furaj!)

8 RON
Valabil din 03.05.2019 23:30:41
Specificatii
Specii gaini
Descriere

Obtii:
- oua mai mari (gramaj mediu per ou cu pana la 25% mai mare fata de furajarea "dupa ureche"!), care incap la limita in caserolele standard din plastic (la prepelitele jumbo/faraon cu reteta specifica pentru prepelite de carne cu Pmx-P ouale de peste 15g nu incap decat in caserolele de carton speciale)
- oua mai multe (in functie de varsta prepelitelor, rasa, conditiile ambientale) ouatul este intre 80% si 120%, cu o medie de aproape 100%
- oua de calitate superioara (continut nutritional corect, rebuturi mai putine)
- prepelite dezvoltate armonios si echilibrat, cu o durata de exploatare mai lunga (rentabile aproximativ 2 ani), mai rezistente la boli si mortalitate naturala mult mai mica

Macropremixul Pmx-P (pentru furajarea prepelitelor, rase ouatoare si rase pentru carne, cu retete pentru pui, tineret, adulte ouatoare, adulte jumbo/faraon pt. carne -> retete diferite specifice cu Pmx-P) este un amestec de vitamine, minerale si aminoacizi special pentru fabricarea gospodareasca (de catre mici crescatori) a furajelor pentru prepelite.
Cu 2.5kg macropremix Pmx-P asigurati necesarul de vitamine, minerale si aminoacizi pentru 100kg de furaj facut de dvs. (adica se utilizeaza 2,5% in furajul finit). La un pret de 8 lei/kg premix, costul macropremixului in kilogramul de nutret final este de numai 0,2 lei (20 bani/kg). la comenzi mai mari, pretul este putin mai mic.
Macropremixul e impachetat in ambalaj a cate 5kg, 10kg, 15kg, 20kg si 25kg. Valabilitate 6 luni de la data fabricatiei, toate produsele vin insotite de factura. Transport curier rapid cu tot cu ramburs *oriunde* in tara foarte ieftin: punga de 5kg - 20 lei / 10kg - 23 lei / 15 kg - 25 lei / 20kg - 28 lei; 25 kg - 32 lei.
Disponibile si macropremixuri pentru mic uz gospodaresc si pentru gaini mixte si ouatoare, gaini rase grele si pui de carne, curcani, palmipede (rate, gaste), fazani, pauni.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Mi-Odin

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!