Trimite unui prieten

Trimite

Macropremix Pmx-G pt gaini de curte, gaini matca de reproductie si expozitii (5kg Pmx = 200kg furaj)

8 RON
Valabil din 03.05.2019 23:30:37
Specificatii
Specii gaini
Descriere

Obtii:
- oua mai multe - ouatul gainilor de curte este peste 80%, iar la rasele ouatoare (gen Isa Brown) crescute acasa medie este de aproape 100% (gaina, ziua si oul - fiecare gaina cate un ou pe zi)
- oua de calitate superioara (continut nutritional corect, cu galbenusuri splendide)
- rebuturi mai putine de oua
- gaini dezvoltate armonios si echilibrat, cu o durata de exploatare mai lunga
- gaini mai rezistente la boli si mortalitate naturala mult mai mica
- gaini care nu isi mananca ouale
- gaini care nu se ciugulesc intre ele si nu se mananca intre le (nu se canibalizeaza)
- oua de incubat cu embrioni mai rezistenti si puternici, cu rezultate mai bune la eclozare, cu pui mai vioi si care evolueaza mult mai bine
- la gainile reforma, rezultatele cele mai bune (randament zilnic, durata de mentinere a performantei)

Macropremixul Pmx-G (pentru furajarea gainilor, rase mixte si ouatoare si a gainilor pentru reproductie si expozitii) este un amestec de vitamine, macrominerale, si aminoacizi special pentru fabricarea gospodareasca (de catre mici crescatori) a furajelor pentru gaini.
Cu 2.5kg macropremix Pmx-G asigurati necesarul de vitamine, minerale si aminoacizi pentru 100kg de furaj facut de dvs. (adica se utilizeaza 2,5% in furajul finit). La un pret de 8 lei/kg premix, costul macropremixului in kilogramul de nutret final este de numai 0,2 lei (20 bani/kg). la comenzi mai mari, pretul este putin mai mic.
Macroremixul e impachetat in ambalaj a cate 5kg, 10kg, 15kg, 20kg si 25kg. Valabilitate 6 luni de la data fabricatiei, toate produsele vin insotite de factura. Transport curier rapid cu tot cu ramburs oriunde in tara foarte ieftin: punga de 5kg - 20 lei / 10kg - 23 lei / 15 kg - 25 lei / 20kg - 28 lei; 25 kg - 32 lei.
Disponibile si macropremixuri pentru mic uz gospodaresc si pentru prepelite de carne si ouatoare, gaini rase grele si pui de carne, curcani, palmipede (rate, gaste), fazani, pauni.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Mi-Odin

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!