Trimite unui prieten

Trimite

Macropremix Pmx-F1 starter pui carne broiler, gaini de reproductie, fazani (5kg Pmx = 200kg furaj!)

9 RON
Valabil din 03.05.2019 23:30:33
Specificatii
Specii curcani
Descriere

Obtii:
- pui de carne dezvoltati armonios si echilibrat, mai rezistenti la boli si cu mortalitate naturala mult mai mica, mult mai putin predispusi la picioare ologite si rani pe piele fata de alte variante de furajare (influenteaza extraordinar de mult furajarea, dar conteaza si mediul de crestere)
- furajarea cu aceste retete de uz gospodaresc da carne cu gust excelent, diferit de gustul puilor de carne obtinuti industrial
- costuri mai mici fata de alte variante de furajare, pentru a obtine rezultate superioare (rata de conversie furaj mancat - carne obtinuta perfect echilibrata pentru crestere la curte)

Macropremixul Pmx-F1 (pentru furajarea puilor pentru carne tip Ross 308, Cobb 500, a gainilor rase grele, a gainilor pentru reproductie si expozitie si a fazanilor) este un amestec de vitamine, macrominerale, si aminoacizi special pentru fabricarea gospodareasca (de catre mici crescatori) a furajelor pentru aceste pasari.
Cu 2.5kg macropremix Pmx-F1 asigurati necesarul de vitamine, minerale si aminoacizi pentru 100kg de furaj facut de dvs. (adica se utilizeaza 2,5% in furajul finit). La un pret de 9 lei/kg premix, costul macropremixului in kilogramul de nutret final este de numai 0,23 lei (23 bani/kg). la comenzi mai mari, pretul este putin mai mic.
Macroremixul e impachetat in ambalaj a cate 5kg, 10kg, 15kg, 20kg si 25kg. Valabilitate 6 luni de la data fabricatiei, toate produsele vin insotite de factura. Transport curier rapid cu tot cu ramburs oriunde in tara foarte ieftin: punga de 5kg - 20 lei / 10kg - 23 lei / 15 kg - 25 lei / 20kg - 28 lei; 25 kg - 32 lei.
Disponibile si macropremixuri pentru mic uz gospodaresc si pentru prepelite, curcani, palmipede (rate, gaste), fazani, pauni.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Mi-Odin

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!