Trimite unui prieten

Trimite

Macropremix Pmx-C1 si Pmx-C2 pentru curcani, rate, gaste si pauni (5kg Pmx pt. 200kg furaj!)

10 RON
Valabil din 03.05.2019 23:30:23
Specificatii
Specii curcani
Descriere

Obtii:
- curcani dezvoltati armonios si echilibrat, mai rezistenti la boli si cu mortalitate naturala mult mai mica
- furajarea cu aceste retete de uz gospodaresc da carne cu gust excelent, diferit de carnea de curcan obtinuta industrial
- curcile fac oua mai multe, oua mai mari, cu un continut nutritional mai ridicat
- costuri mai mici fata de alte variante de furajare, pentru a obtine rezultate superioare

Macropremixul Pmx-C1 (pentru furajarea puilor 1-30 zile si tineretului de curca / curcan 31-50 zile) este un amestec de vitamine, macrominerale, si aminoacizi este un amestec de vitamine, minerale si aminoacizi special pentru fabricarea gospodareasca (de catre mici crescatori) a furajelor pentru curcani.
Cu 2.5kg macropremix Pmx-C1 asigurati necesarul de vitamine, minerale si aminoacizi pentru 100kg de furaj facut de dvs. (adica se utilizeaza 2,5% in furajul finit). La un pret de 10 lei/kg premix, costul macropremixului in kilogramul de nutret final este de numai 0,25 lei (25 bani/kg). La comenzi mai mari, pretul este putin mai mic.
Macroremixul e impachetat in ambalaj a cate 5kg, 10kg, 15kg, 20kg si 25kg. Valabilitate 6 luni de la data fabricatiei, toate produsele vin insotite de factura. Transport curier rapid cu tot cu ramburs oriunde in tara: punga de 5kg - 20 lei / 10kg - 23 lei / 15 kg - 25 lei / 20kg - 28 lei; 25 kg - 32 lei.

Disponibile si macropremixuri pentru mic uz gospodaresc si pentru prepelite, gaini mixte si ouatoare, gaini rase grele si pui de carne, palmipede (rate, gaste), fazani, pauni.

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Mi-Odin

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!