Trimite unui prieten

Trimite

-Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc ) -Produs este NOU 2019

180 RON
Valabil din 11.06.2019 11:27:50
Descriere

-Cusca de prepelite / 90 cm ( 50 buc )
-Produs este NOU 2019
-Dimensiuni:
- Lungime: 90 cm
- Latime: 50 cm
- Inaltime: 25 cm
*ATENȚIE !!! PREȚ DE FABRICA: 180,00 lei/bucată
INFORMATII:
-Cusca pentru prepelite este complet dotata si gazduieste 50 prepelite ouatoare pe nivel.

Custile pot fi montate pe 4-5 nivele, formandu-se baterii de crestere. Prima cusca de jos, de preferat, se monteaza pe un suport de sustinere, suport care poate sustine 4-5 nivele, prima cusca de jos, se monteaza pe suportiar celelalte custi se suprapun una peste alta. Sau pot fi montate pe un rastel metalic cu 5 nivele, in cazul acesta fiecare cusca are locul ei ceea ce ajuta la o mai buna ventilatie.

Custile sunt confectionate din plasa sudata zincata cu grosimea firului de 2 mm. Custile sunt prevazute cu podea dubla. Dimensiunile ochiului pentru podea este de 50/9mm. Podeaua pe care stau prepelitele este montata in plan inclinat, astfel ouale se rostogolesc in fata custii in colectorul de oua, de unde se pot aduna cu usurinta.

Accesorii incluse:

Cusca de prepelite este complet echipata cu toate accesoriile necesare, care sunt confectionate din tabla zincata pentru a previne ruginirea si deteriorarea acestora in timp.

-2 adapator cu lungimea de 55 cm

-2 aparatori cu lungimea de 55 cm care se monteaza pe lateralele custii deasupra adapatorilor, pentru a evita caderea dejectiilor in apa de la pasarile din cusca de deasupra.

-1 hranitor cu lungimea de 90 cm

-2 tavi pentru colectarea dejectiilor

-colectorul de oua

-2 usi de acces

Colectorul de oua este prevazuta cu o protectie cant din material de pvc, se impiedica deteriorarea sau spargerea oualor. Usile de acces sunt situate in partea din fata a custii, si sunt prevazute cu protectie din tabla zincata si protectie din material de pvc. Aceste protectii previn ranirea prepelitelor la introducere si la scoatere din cusca.
Telefon :0751382136

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Salut

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!