Trimite unui prieten

Trimite

Presa de balotare cu camere variabile Z589/3/2

1 EUR
Valabil din 11.04.2019 10:10:03
Descriere

Presa de balotare cu camere variabile Z589 este o presa destinata colectarii si balotarii materialului vegetal (fan, iarba si paie uscate), intr-un balot cilindric. Presa face posibila executarea balotilor cu o lațime de 1.200 mm si un diametru de la 500 mm pana la 1.600 mm.

Presa are un alimentator cu furci (Z589/3) sau un rotor cu lame (Z589/2), in care cutitele pot fi oprite in orice moment. Lamele sunt echipate separat cu arcuri de protectie, iar lungimea teoretică de taiere este de aprox. 77mm.

Presa ofera posibilitatea de setare gradata a nivelului de presare a materialului preluat, care este reglat manual de la distribuitorul aflat pe masină. Putem alege balotarea densa a balotilor de la inceputul infasurarii (nucleu dur) si baloti cu un nucleu mai putin dens, iar stratul exterior cu o densitate mai mare (ca la presele cu camere fixe).

Panoul de comanda permite operatorului setarea si urmarirea anumitor etape de functionare a masinii, de la incarcarea corecta a camerei si marirea diametrului balotului pana la etapa de infasurare, eliberare a balotului si închiderea masinii cu scopul de incepere a unui nou ciclu de lucru.

Echipare standard:

1.panoul de comanda
2.rampa de descarcare
3.pneuri 400/60 -15,5
4.roti de cauciuc a colectorului
5.carlig ajustabil
6.priza de forta cu unghi larg cu ambreiaj de frecare
7.dispozitiv de legare cu plasa
8.dispozitiv de legare cu funie dublă
9.gresor central a lanturilor

Mesaj Fa oferta Telefon
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!