Trimite unui prieten

Trimite

Generator de impulsuri pentru gard electric PASTOR-EL(S)

70
Valabil din 22.07.2019 08:16:20
Repostat automat
Descriere

Cel mai simplu si mai ieftin generator de impulsuri pentru garduri electrice. Montajul functioneaza si scufundat in apa.

1. PĂSTOR-EL - 70 lei (are doar semnalizarea impulsurilor)
2. PĂSTOR-EL-S - 85 lei ( are in plus semnalizarea scaderii tensiunii pe acumulator sub valoarea de 10V).

Se ofera factura si garantie pentru 1 an. (in baza certificatului cu instructiunile de utilizare si a facturii)
Transportul cu Posta Romana costa 18 lei si dureaza cca 2...3 zile lucratoare.
Transportul cu Urgent Cargus sau Fan Courier costa cca 22,61 lei (daca nu sunt Km suplimentari) si dureaza cca 1..2 zile lucratoare

Plata prin ramburs, toate cheltuielile la destinatar.

Detalii produs - producator: GOTRONIC SRL - Tg. Mures

PĂSTOR-EL sau PĂSTOR-EL-S este un generator de impulsuri pentru garduri electrice, ce comanda o bobina de inductie auto sau moto. Impulsurile sunt pentru alimentarea unui gard electric. Sunt doua modele de PĂSTOR-EL sau PĂSTOR-EL-S : (se pot comanda)

A. - pentru bobine de inductie de ccaohmi (auto clasice cu platina) sau
B. - bobine de inductie de joasa impedanta de ccaohmi (pentru aprinderi electronice).

- Lungimea gardului electric poate atinge sau depasi 1 Km, depinzand de bobina de inductie folosita, rezistenta ohmica a firului de gard si de vegetatia de pe langa gard.

Generatorul se alimenteaza si se conecteaza ca in schema atasata, de la un acumulator auto (moto) de 12V. Un acumulator de cca 7AH are o autonomie de cca doua saptamani alimentat non stop, unul de capacitate mai mare functioneaza mai mult timp (depinde si de bobina de inductie folosita) el generand cate un impuls de inalta tensiune de cca 10...20Kv sau mai mult la cca 1s interval (frecventa de 1 Hz).

La fiecare impuls, pe cutia montajului este un LED care lumineaza.
La scaderea tensiunii sub valoarea de 10V, pe cutia montajului este un LED rosu care lumineaza, atentionandu-va sa reincarcati acumulatorul. Nu lasati acumulatorul sa se descarce sub valoarea de 8V, deoarece se poate sulfata.

NU LASATI GENERATORUL IN FUNCTIUNE PANA LA
DESCARCAREA COMPLETA A ACUMULATORULUI

Tensiunea de lucru este intre 8V si 14V. (A nu se folosi cu incarcatoare fara acumulatorul conectat la dispozitiv si fara impamantarea conectata, riscati sa stricati dispozitivul, sa va electrocutati si sa va speriati).
Pentru împamantare folositi un fier beton sau o teava de cel putin 0,5...1 m lungime bagata in pamant. In perioade de seceta, turnati cate o galeata de apa langa impamantare.

Bobina de inductie, cablurile si acumulatorul nu sunt incluse.

Se poate comanda varianta "PĂSTOR-EL-(S) complet echipat" la pretul de 155 lei (170 lei) unde acumulatorul nu este inclus in pret. Toate componentele sunt noi (PĂSTOR-EL-(S), bobina de inductie, conductori de conexiune, crocodili pentru acum

Anunturi recomandate

Mesaj Fa oferta
Adauga fisier

Fisierele acceptate sunt: jpg, jpeg, png, gif cu o marime maxima de 10Mb.

    SC GOTRONIC SRL

    Vezi toate anunturile
    Anuntul e salvat ca favorit!
    Anuntul a fost sters de la favorite!