Vei fi notificat de cate ori:

Abonament VIP

Animalutul.ro a lansat un nou serviciu de promovare care îți oferă posibilitatea de a crește vizibilitatea anunțurilor tale și de a-ți scoate produsele sau serviciile în evidență.

Prin Abonamentul VIP, Animalutul.ro îți oferă posibilitatea unică de a transforma vânzarea într-o experiență deosebită, asigurând simultan o mai mare vizibilitate profilului tău și un sprijin real în creșterea activității tale pe site-ul Animalutul.ro.

Devino VIP acum

Beneficiezi de următoarele:

Insigna Status VIP atrage potențiali cumpărători crescând vizibilitatea profilului tău. Acest lucru înseamnă că simbolul va fi vizibil în dreptul numelui tău de profil

  • în secțiunea Contul meu
  • la profilul utilizatorului
  • în pagina de detaliu anunț la informațiile despre vânzător
  • în dreptul numelui tău în mesageria Animalutul.ro

Vrei să comunici cu potențialii cumpărători fără restricții? Devenind membru VIP poți trimite mesaje nelimitate zilnic.

În plus, mesajele membrilor VIP vor avea prioritate. Acestea vor apărea, pe durata abonamentului VIP activ, în topul căsuței destinatarului, marcat ca mesaj VIP.

Fiindcă imaginile spun deseori mai mult decât cuvintele, membrii VIP au posibilitatea de a adăuga de două ori mai multe poze anunțurilor lor. Acest lucru va spori încrederea cumpărătorilor și va crește atractivitatea anunțului tău!

Cu Abonamentul VIP ai de 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale. Acest beneficiu se aplică categoriilor unde există deja posibilitatea repostării gratuite.

Fii primul care află dacă a scăzut prețul anunțului tău favorit sau dacă au apărut noi anunțuri care se potrivesc criteriilor tale de căutare. Membrii VIP vor primi notificări în timp real.