No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Rozatoare Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: andreea

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Buna seara,
va multumesc pt raspuns. Hamsterul meu, de cateva ore nu mai urineaza cu sange. Dar urineaza des si din cand in cand stranuta.
Ce imi recomandati ?
are 1 an si 2 luni, are 13cm, ii dau sa manance: seminte pt hamsteri si canari, fructe si legume, produse lactate si din cand in cand putina carne de pui. El nu vrea sa bea apa si atunci ii dau biscuite imbibat in apa.


Răspuns:
Buna,

Daca hamsterul stranuta din cand in cand, insa fara a prezenta alte simptome: respiratie greoaie si zgomotoasa, lipsa poftei de mancare, apatie, inseamna ca nu are nimic. Daca prezinta si aceste simptome, hamsterul se confrunta cu o infectie respiratorie si trebuie sa mergi de urgenta la veterinar!

In privinta urinatului des, poate avea legatura cu hrana pe care i-o oferi. Spuneai de carne de pui. Sper ca e fiarta inainte de a i-o oferi hamsterului! De asemenea, e bine sa-i instalezi in cusca o ´adapatoare´ speciala pentru rozatoare. Are o biluta in varf pe care hamsterul o linge cand bea apa. Daca nu-i dai deloc apa, nu inseamna ca nu bea ci poate isi ia necesarul din hrana.
Nu toti hamsterii beau apa din cescute, ci mai degraba le place sa se spele in apa.

Numai bineInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »