No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: catt

Specialist: Kristo Lorand

Întrebare:
Bună.
V-am mai spus de Martin şi Luca cei doi motani, unul suspect de insuficienţă renală şi unul probleme cu blana. Am fost la veterinar si pentru Martin mi-a prescris un sirop pentru controlarea glicemiei pt că mi-a zis că o are cam mare, mancare de regim respectiv WD de la Hills, iar pentru blana lor mi-a prescris tot un sirop dar care miroase a peşte şi este uleios, dar cu tot siropul acela pentru blana lui Luca i-a căzut parul de la baza urechii bine nu tot, a început sa se rareaca. Iar in barbie la fel numai ca aici are si ceva roşeaţă chiar nişte bubiţe. La încept am crezut că s-a jucat cu Martin şi l-a zgariat dar nu stiu ce sa mai cred.
E posibil sa-i dauneze acel sirop pt blana, sau sa nu-şi facă efectul?
Multumesc,Răspuns:
Buna!
Nu cred ca acel sirop, care de fapt este ulei de peste, ar face rau pisicilor, daca respecti indicatiile produsului si dozajul corect. Nu stiu ce afectiune are pisica ta la nivelul pielii dar daca scrii ca au aparut la barbie bubite si roseata, eu iti recomand ca sa-i duci cat mai repede la un consult.

Daca motanul Martin e suspectat de insuficienta renala, aceasta suspiciune trebuie concretizata intr-un diagnostic corect. Daca aceasta dureaza, ar fi indicat sa-i hranesti cu produse speciale care protejeaza aparatul urinar. Desigur,veterinarul tau te va lamuri in aceasta problema!

Numai bine!
Kristo Lorand,
medic veterinarInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »