No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: Kate

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

buna ziua,3 din pisicutele bunicii mele au inceput sa slabeasca foarte mult de cateva zile, nu prea mananca si oricum daca mananca vomita. Cineva a spus ca este posibil sa aiba viermi sau ceva la stomac. Ne puteti spune ce au si cum sa le tratam avand in vedere ca au doar 2 luni? Si cum putem face sa nu se imbolnaveasca si celelalte? Pisicutele unei cunostine au murit din cauza unui microb adus de pe strada la care nu rezista decat pisicile peste 2 ani sau raman cu sechele. Au si ale noastre acest microb? Am atasat cateva poze pentru a va informa mai bine.Răspuns:

Buna,


Au 2 luni, e cazul sa le duceti la veterinar. La aceasta varsta se poate face deparazitarea. Aproape toate pisicile si cainii se nasc cu viermisori, sunt transmisi de la mama lor. De aceea e important ca puiutii sa fie alaptati cat mai mult pentru a le intari sistemul imunitar.


Nu va pot spune exact cum sa le tratati, e mai bine sa mergeti la veterinar pentru un consult. Microbul acela de care spuneati poate fi orice boala grava care afecteaza pisicutele sub 1 an, de obicei sunt virusi mortali. Insa inainte de a va panica, va recomand sa mergeti la veterinar pentru deparazitare, vitamine si analize.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »