No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: Muffy

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna seara, Am o pisicuta persana tigrata superba, pe care o iubesc enorm. Recent - 03.08.2010, a fost operata de cancer mamar si i-a fost scos lantul mamar de pe partea stanga. Problema nu este complet solutionata deoarece mai are o tumora pe partea dreapta care urmeaza a fi operata. Astazi am fost cu ea sa ii administreze citostatice si am o mare ingrijorare.


Doctorul oncolog i-a administrat Holoxan (pe cutie scria Holoxan Baxter 1g) totusi pe carnetul ei de sanatate a trecut Farmarubicin in cantitate de 10 mg. Va rog mult sa-mi spuneti care este diferenta dintre acestea si ce implicatii pot avea asupra ei???


Mentionez ca Holoxan a fost administrat in combinatie cu Ringer si Furosemid 1% 2 ml. Va multumesc din suflet si astept raspunsul dumneavoastra.



Răspuns:

Buna,


Farmorubicin e un antibiotic citotoxic si substante inrudite antracicline si substante inrudite. Holoxan Baxter 1g e un praf care trebuie diluat in solutie, se administreaza impreuna cu mesna, de asemenea indicat in cazul tumorilor inoperabile sensibile la ifosfamida.


Pentru informatii legate de tratament, e mai potrivit sa intrebati medicul veterinar sau, daca nu aveti incredere in el, sa cereti parerea unui alt medic veterinar insa e important sa-i oferiti toate actele si informatiile legate de caz.


Numai bine,




Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »