No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: dodolina

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Am un pui de pisica de rasa comuna care mananca foarte des si se duce la litiera imediat dupa ce termina de mancat. El chiar daca mananca mult este slab, are multe gaze si uneori scaune moi. Este deparazitat intern si extern. Ce pot sa ii fac?? Are vreo boala??
Multumesc anticipat!


Răspuns:
Buna,

N-ai precizat varsta pisoiului. Daca e in faza de crestere, e normal sa manance mult. In privinta gazelor, schimba-i mancarea. Opteaza pentru ceva potrivit varstei sale. Sunt o multime de sortimente de hrana pentru pisici din care poti alege.
Daca este deparazitat atat intern cat si extern, are vaccinurile la zi, nu ai motive de ingrijorare.

Pentru a fi sigura ca e totul bine, viziteaza cabinetul medicului veterinar pentru o analiza a scaunelor moi pe care ai precizat ca le are.

Cele mai frecvente simptome ale unei pisici bolnave sunt: lipsa poftei de mancare, scaune urat mirositoare, miorlaituri cumplite insotite de apatie, temperatura ridicata, nasul uscat complet, gingii de alta culoare decat roz, accese de tuse si multe altele. Daca nu ai semnalat aceste simptome, inseamna ca nu e bolnav pisicul tau.
Dar recomandarea noastra ramane aceea de a vizita un cabinet veterinar pentru a te asigura ca pisoiul e complet sanatos.

Numai bine,
www.animalutul.roInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »