No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie

Pune o întrebare: Hannah

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Am 4 pisici si cu toate ca sunt deparazitate intern si extern, am observat ca am invazie de purici in casa. Ce solutie se poate folosi in asa fel incat pisicutele sa nu fie afectate, dar sa scapam si de puricii din casa. Va multumesc anticipat pentru timpul acordat.


Răspuns:
Buna,

Pentru pisici exista Frontline Combo Spot On. E o solutie pentru aplicare cutanata. Indicatii de utilizare:
- se foloseste pe feline mai mari de 8 saptamani, care cantaresc mai mult de 1 kg.
- nu se aplica pe rani sau la animale bolnave.
- dupa aplicare, pisica nu se va spala 2 zile.
- se va aplica pe o zona unde pisica nu se poate linge sau alte pisici nu o pot linge in caz contrar pot aparea efecte secundare nedorite cum ar fi hipersalivatia.

Frontline combo e un produs foarte bun pentru inlaturarea larvelor de purici si de capuse, care sporesc inmultirea invaziei.

In privinta produselor de curatenie, se impune o curatenie exemplara, adica spala toate hainele de pat si ale tale, scoate pisicile la aer dupa ce in prealabil le-ai deparazitat si curata toata casa, insistand asupra zonelor unde stau mai mult animalele, cu produse de curatenie. Poti cauta la o farmacie veterinara o solutie care nu afecteaza animalele.

Daca invazia persista, iti recomand sa duci pisicile intr-o pensiune pentru cateva zile timp in care poti curata cu Regent. E un produs care omoara insectele si care, teoretic, e inofensiv fata de celelalte animale. Totusi eu recomand sa duci pisicile la o prietena sau la o pensiune, dupa ce le-ai deparazitat cu Frontline Combo, fireste, si curata bine casa. Inainte de a aduce pisicile inapoi acasa, curata bine sa nu se mai simta solutia.

Numai bine,
Animalutul.roInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »