No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: Miruna

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna seara! Am un pisoi de 11 ani, are o problema la o ureche, acumuleaza lichid intre pielitele pavilionului urechii, urechea externa. Am drenat lichidul , a fost cusuta urechea, tesuta mai bine spus. S-a vindecat , dar a recidivat. Acum are o drena dar as vrea sa stiu daca se vindeca. Medicul veterinar nu imi da nici un raspus, ma acuza ca nu o ingrijesc :(. Pisicile au mestruatie? Mai am o pisicuta ce nu are 8 luni ce sangereaza dupa ce acum cateva saptamani a intrat in calduri. Multumesc frumos ptr. raspuns!Răspuns:

Buna,


In privinta pisoiului, medicul veterinar trebuie sa verifice daca timpanul este intact si trebuie sa caute cauza acumularii de lichid. Poate fi vorba de o infectie, o ciuperca ce cauzeaza aceasta acumulare de lichid. Fara un diagnostic, nu se poate recomanda un tratament medicamentos.


In privinta pisicutei de 8 luni, va recomand sa mergeti la veterinar. Intr-adevar, pisicile au un fel de menstruatie, insa nu e rosie (nu contine sange), ci e transparenta, uneori albicioasa si apare la 3-4 zile dupa ce intra in calduri.


Daca micuta prezinta scurgeri cu sangeri la cateva saptamani dupa ce a fost in calduri si nu s-a produs o sarcina, va recomand sa mergeti de urgenta la veterinar. Poate fi o infectie periculoasa.


Numai bine,
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »