No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie

Pune o întrebare: bella26

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna Ziua ! Am o pisicuta de 3 luni , este cuminte , cam din toate punctele de vedere, dar... am gasit`o odata pe geam la sufragerie ( am si multe flori pe geam ) statea in fund , privea iin zare. M am speriat foarte, am certat`o. Apoi tinand cont ca stau la parter nu am plasa de tantari pusa din cauza grilajelor. Dar am facut o exceptie si am pus la dormitor. Cum a vazut plasa cum sa suit pe pervaz si sta in fundulet si priveste , nu are tentativa sa iasa doar sa priveasca. Am certat o , i am explicat ca nu are voie. ... dar... nu stiu ce ma fac cu ea.. Nu am de gand sa o las niciodata affara Cu ce sfat ma puteti ajuta ? Ce sa i fac sa ii iasa din cap asta ? Sa nu se mai urce deloc acolo ? Multumesc aniticipat! AlinaRăspuns:

Buna,


Nu vad nici un motiv pentru care i-ati interzice acest lucru. Pisicile au obiceiul de a sta la fereastra si de a privi fie pasarile, fie lumea care trece pe strada. Nu e cazul sa-i interziceti acest lucru. Unele pisici dorm pe calorifer, altele stau la fereastra si inspecteaza mediul inconjurator. Insa ar trebui sa aveti mare grija la florile pe care le aveti la fereastra. Aici veti gasi o lista cu principalele plante toxice pentru pisici: http://www.animalutul.ro/pisica/ingrijire/plante-toxice-pentru-pisici/193/


Pentru a evita orice problema, instalati plase la toate ferestrele din casa iar pisica nu va fi tentata sa sara pe fereastra in goana dupa vreo pasare.
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »