No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: klaudia

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Salut,
sunt Claudia din Dr. Turnu Severin. si cred ca am o problema grava cu pisicutza mea.
Va rog din suflet s ma ajutati k un sfat. sunt disperata! Am o pisica birmaneza si am avut-o in ingrijirea bunicii mele o saptamana la tara. Desi a tinut-o in casa, a venit in contact cu pureci si bunica mea, batrana, i-a venit o idee sa o scape de purici. A dat-o cu sprei pentru tantari ca cica i s-a spus ei ca e bun si pentru pureci, insa nu a luat in consideratie faptul ca spreiul acela e toxic pentru animalute. Eu azi dupa-amiaza am luat-o de la tara si am adus-o acasa, la bloc, unde am tinut-o mereu. Am spalat-o si am scos-o pe balcon la aer curat, dar nu mananca si ii curge saliva din gura.

Fiind duminica si neavand nr de telefon al veterinarului ei, nu stiu ce pot sa-i fac sa o ajut. imi este tare frica sa nu se fi intoxicat. va rog din suflet, ajutati-ma cu un sfat. ce-i pot face? pana maine cand merg cu ea la veterinar. o am de 3 ani de zile si nu am patit lucruri din astea dar bunica mea cu ideile ei se pare ca a dat-o peste cap. sunt foarte atasata de ea si nu vreu sa o pierd.

va rog, raspundeti-mi cat mai repede posibil.


Răspuns:
Buna,

Singurul sfat pe care ti-l pot recomanda e sa duci pisica de urgenta la veterinar. Substantele impotriva insectelor au un anumit grad de toxicitate pentru animalele de companie. Ar fi bine daca ai putea sa aduci spray-ul cu tine la veterinar pentru ca medicul sa stie cu ce fel de substanta s-a intoxicat animalul.

Numai bineInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »