No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: mada86

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna ziua,


Am o pisica persana in varsta de 9 ani. In luna aprilie ia aparut o mica tumoare mamara. Am dus-o la medic si fara sa-i faca investiigatiile corespunsatoare a operat-o. A zis ca are tumoare de la alimentatie. Dupa 3 zile i s-a desfacut operatia.


Am dus-o din nou ca sa o coase. Odata cu trecerea timpului peste operatie ia aparut alta tumoare mare cat pumnul, i-a afectat si plamanii si gatul. A slabit foarte multe si nu mai poate sa mai manance. Am consultat mai multi medici si mi-au spus ca a intrat in metastaza, ca daca i se fac citostatice organismul ei nu va rezista si ca cel mai bine ar fi sa o eutanasiem.


Mama nici nu vrea sa auda de asta defapt nimeni din familie nu vrea. Intrebarea mea e: Se mai poate face ceva pt pisica? Refuz sa cred ca va muri. Va implor ziceti-mi un remediu, ceva naturist exista? Sau medicamente ceva? Orice....


Va multumesc anticipatRăspuns:

Buna,


Din pacate, necunoscand istoria bolii, tratamentele si medicamentele prin care a trecut, nu va pot da o solutie, nici macar un medicament. Va recomand doar sa consultati alt medic veterinar, daca sunteti din Bucuresti puteti consulta medicii de la Facultatea de Medicina Veterinara.


Tot din pacate, sansele de recuperare sunt minime, odata intrata in metastaze, sunt mici sansele de supravietuire, chiar si cu un tratament cu citostatice.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »