No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: alecsa

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna ziua.


am fost cu pisica la vet si mi s-a spus ca are faringita si cistita. I-a facut 3 injectii 2 intramusculare si una subcutanata si a dat-o cu albastru de metilen in gat. In prima zi. A doua zi cand m-am dus la fel numai ca in momentul in care am ajuns acasa pisica respira foarte repede, statea cu gura deschisa, casca si era agitata. Poate sa fie din cauza solutiei din gat sau de la caldura?


Si i-am mai zis dr. k nu a urinat cu o zi inainte decat seara tarziu, si nu mi-a raspuns la intrebare. Este normal? Analizele sanguine i-au iesit foarte bune, la eco s-a vazut k vezica este un pic ingrosata.Răspuns:

Buna,


Solutia pe baza de albastru de metilen e folosita adeseori in tratarea faringitelor la pisici. Intrucat medicul veterinar curent cunoaste exact toate informatiile despre situatie, va recomand sa-l chestionati in legatura cu posibilele efecte secundare.


Va recomand sa nu lasati pisica sa stea in curenti de aer, sub aparatul de aer conditionat sau in fata ventilatorului. Pisicile pot raci usor din cauza curentilor de aer.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »