No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: abs

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Pisicuta mea are doar 4 saptamani. Ieri am dus-o la veterinar, pentru ca avea otita si se simtea foarte rau. Am adoptat-o si a ajuns la mine abia acum 2-3 zile. Se poate sa fi avut aceasta infectie de ceva vreme, dar n-am stiut ca e bolnava.


Veterinarul i-a curatat urechile si i-a dat ceva medicamente, dar pisicuta nu si-a revenit. Se comporta la fel ca inainte si e letargica, la fel ca atunci cand am adus-o. Abia se mai misca, isi ridica doar capul, din cand in cand.


Cat va dura pana isi revine? Va fi afectata pe viata de aceasta boala?Răspuns:

Buna,


O otita severa poate avea consecinte grave asupra auzului si echilibrului pisicii. Faptul ca pisica ta este letargica e foarte ingrijorator. Chiar si cu o infectie severa, pisicuta ar trebui sa isi revina si sa se invioreze intr-o zi sau doua, dupa ce i s-a aplicat tratamentul.


Tot ce poti sa faci e sa te intorci la veterinar, ca sa o consulte din nou. Pisica ta ar putea avea o infectie serioasa, paraziti intestinali sau alta boala care o slabeste mult si ii consuma toata energia. Acesta ar putea fi motivul pentru care se comporta astfel.


E important sa actionezi rapid, atunci cand e vorba de pisicute mici, pentru ca boala poate progresa rapid.
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »