No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: ely_whatever

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

motanul meu a venit de afara plin de zgarieturi pe picioare si pe burta ca si cum i s-ar fi smuls blana si a dormit toata ziua, a mancat o data, incearca sa mearga la litiera dar nu face nimic solid/lichid si din timp in timp cand nu doarme sta cu partea din spate ridicata si in rest in jos pe covor si cautaa sa se ascunda. ce ar putea sa aiba si ce ar trebui sa fac sa il ajut? va multumesc multRăspuns:

Buna,


Daca nu poate face nimic atunci cand e in litiera si miorlaie ca si cum ar avea dureri, poate avea o problema cu rinichii sau o infectie urinara. In privinta zgarieturilor, sigur s-a batut cu un alt motan si e ranit. De obicei, ranile cauzate de bataile dintre motani se duc de la sine. Daca sunt mai serioase, puteti incerca sa le curatati cu apa calda si sa le pansati usor. Va sfatuiesc sa consultati medicul veterinar curant in aceasta privinta.


Daca se ascunde, inseamna ca ii e teama de ceva, probabil in urma bataii a ramas traumatizat si ii e frica de orice, inclusiv de oameni. Lasati-l sa se linisteasca, sa vada ca nu-i faceti rau. Ignorati-l si lasati-l sa vina la dvs. Puneti-i la dispozitie hrana si apa si dati-i timp sa-si revina.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »