No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: palade nicu alexandru

Specialist: Claudiu Sipetan

Întrebare:
Buna ziua,
In primul rand va multumesc pentru raspunsul la intrebarea anterioara, voi incerca solutia dumneavoastra cu rabdare.
In al doilea rand s-a mai ivit o problema: motanelul meu de 6 luni fuge prin casa ca si cum ar fi speriat si cauta sa se ascunda, si chiar daca il iau in brate se linisteste cateva minute dupa care iar fuge sa se ascunda.
Cand sta ascuns isi tine coada cu putere sub el si da din varful cozii continuu. De asemenea isi misca si muschii (blana) de pe coloana in continuu, iar de cateva ori l-am vazut spalandu-si si muscandu-si coada ca si cum ar fi vrut sa scape de ceva. Nici urechile nu suporta sa i le ating..
E posibil sa il fi muscat vreun paianjen sau sa aiba vreun parazit intern? Il tin la apartament si il hranesc doar cu mancare de pisici uscata sau umeda si pui fiert.
Il voi duce la veterinar daca nu isi va reveni dar as vrea sa stiu daca pot face cev momentan pentru el ca ma doare inima sa il vad cum sufera..
Va multumesc anticipat.


Răspuns:
Interesant caz, nu stiu un detaliu foarte important: daca pisica e vaccinata, deparazitata.
Din cate am observat, din spusele dvs., e vorba de o afectiune la nivelul Sistemului Nervos Central (deviatii de comportament), poate fi si o carenta in vitamine in special complexul B ( B1, B6 etc.) sau o parazitare interna.
Sfatul meu e sa va prezentati cat mai urgent la un cabinet veterinar si sa inceapa tratamentul.Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »