No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie

Pune o întrebare: LORA75

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

In primul rand va multumesc din suflet pentru raspunsul prompt legat de motanelul meu Pisu (in varsta de 10 ani) care actualmente este "vagabond", pentru ca a fugit din locul in care l-am dus cand nu am putut sa il mai tin la mine. Problema mea acum este urmatoarea : daca ma hotarasc sa il iau la mine vreau sa va specific ca locuiesc intr-o garsoniera (spatiu cam mic) cu prietenul meu si avem si un acvariu de 100 litri plin cu pestisori. Prietenul meu este de acord sa incercam sa il ducem la noi, dar ar fi 2 probleme : cum se va "impaca " el cu acvariul , si al doilea aspect, ce masuri de igienizare (deparazitare) ar trebui sa iau inainte sa il duc in casa mea.Avand in vedere ca are 10 ani nu stiu daca mai este cazul de vaccinuri. Este adevarat ca exista spray-uri sau solutii cu care sa dai mobilierul sau obiectele de care nu vrei sa se apropie pisica ? Astept cu nerabdare raspunsul dvs. si va multumesc inca o data. Numai bine.Răspuns:

Buna,


Deparazitarea interna si externa se realizeaza la fiecare 3 luni. In privinta solutiilor repellent, sigur ca exista dar veterinarul va poate recomanda o solutie potrivita. In pet shopuri gasiti solutii speciale pentru a tine pisicile departe de locurile dorite.


In privinta acvariului, nu cred ca vor fi probleme. In definitiv, daca acvariul e bine amplasat si nu poate cadea orice ar face pisica, n-ar trebui sa va ingrijorati. Pisoii, oricat de pofticiosi ar fi, nu se apuca sa pescuiasca din acvariu.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »