No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pisici Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: nicoleta30

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
am un pisoi , nu mai vrea sa deschida ochii , cand m-am uitat la ochii lui sunt rosii si parca plini de lichid si usor acoperiti cu ceva ....e tanar nu are decat 6 luni , e posibil sa fie o boala grava la ochi asa de tanar?....probleme cu ochii nu a avut , mici scurgeri ca dupa somn pe care le curatam tot timpul , pana azi cand nu mai vrea sa tina ochii deschisi , unul e mai grav ...posibil sa se fi batut cu vreun alt motan ...poate avea urmari asa grave?...as fi mers azi cu el la doctor dar nu mai este nici un cabinet descis ..trebuie sa astept pana maine...sa nu fie prea tarziu...


Răspuns:
Buna Nicoleta,
De vreme ce nu am examinat pisoiul, nu pot pune un diagnostic clar. Cel mai bine e sa vizitezi cat mai repede un cabinet veterinar. Poate fi vorba si de conjunctivita, o boala comuna la pisicile care au acces afara, la natura sau intra in altercatii cu alte feline. In cazul in care pisoiul plange cand incerci sa-i cureti ochii, cred ca s-ar impune o recoltare a substantei respective pentru a vedea daca e vorba de o infectie sau nu.
Cum ziceam, nu pot sa-ti spun exact despre ce e vorba asa ca cel mai bine e sa consulti cat mai urgent un medic veterinar din orasul tau.


Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »