No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pasari Categorie

Pune o întrebare: Ginutza

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna seara,


am avut si eu un agapornis adult si mi-a murit, era jucaus si sociabil si l-am iubit foarte mult. As vrea sa-mi iau altul dar nu stiu daca sa-mi iau pui sau adult si sincer, parca mi-e si frica sa-mi iau altul. Ma gandesc ca daca n-o sa fie atat de bland si jucaus cum era Coco o sa fiu dezamagita de el, ce ma sfatuiti?


credeti ca toti agaprnisii sunt jucausi? sau cum sa-mi dau seama cand il aleg din pet-shop ca e bland si jucaus ca in vanzatori n-am incredere, ei pot zice orice ca sa-i vanda, astept raspunsul dvs.


MultumescRăspuns:

Buna,
Papagalii Agapornis sunt pasari cuminti si dragastoase, insa cel mai bine e sa fie tinuti in perechi. De altfel, majoritatea speciilor de papagali mici traiesc in cupluri. In caz contrar ajung sa fie prea stresati, se mutileaza, isi smulg penele etc.


Inainte de a cumpara un alt papagal, e important sa dezinfectati bine colivia si locurile pe unde statea papagalul (daca il lasati prin casa). De asemenea, va sfatuiesc sa cumparati papagali de la crescatori care se ocupa de cresterea papagalilor de ani buni. Sfaturile pe care vi le pot oferi sunt infinit mai precise decat orice sfat venit din partea unui vanzator din piata.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »