No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Pasari Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: krestik

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna ziua.Am gasit un pui de cotofana in fata blocului si de vreo saptamana am grija de el. Pana acum a fost foarte activ.Cerea de mancare si sarea prin toata casa. Dar de ieri a devenit extrem de linistit. Parca n-ar mai avea puteri deloc, nu mai iese din cuib ,nici nu mai sare si parca e un pic mai fierbinte pe burtica si picioruse. Ma gandesc ca poate a racit ieri, ca l-am stropit putin cu apa, sa se racoreasca.Desi l-am tinut intr-un prosop dupa..sa se usuce. V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati putea da un sfat, ce pot sa-i dau, poate niste vitamine sau paracetamol...?Multumesc anticipat!Răspuns:

Buna,


Cotofenele sunt pasari foarte inteligente, fac parte din familia corbilor si ciorilor. E posibil sa-i fi fost frig dupa ce ati udat-o. Puteti sa-i dati vitamine pentru pasari (gasiti in pet shop), rame, paine inmuiata in apa si mancare uscata pentru pisici inmuiata in apa.


Animalele nu se racoresc in acelasi fel ca noi, oamenii. Eventual incercati sa-l incalziti lasandu-i cuibul la soare. Nu-i dati paracetamol, majoritatea medicamentelor pentru oameni sunt fatale animalelor!


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »