No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: liliana

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

buna ziua. Am un catel de 2 ani si cum i dau petnil cum nu-i mai cade parul, iar dupa ce termin tratamentul la 1 sau 2 saptamani iar incepe sa-i cada parul. Ce sa poate sa aiba ca am fost la veterinar si imi da doar petnil si atat, dar nu scap de problema. Mentionez ca nu are alte sintome. Va multumesc.Răspuns:

Buna,


Nu ati precizat ce rasa e cainele si ce tip de blana are. Si nici nu ati precizat ce hrana ii dati. Va recomand ca in timpul tratamentului cu petnil sa-i schimbati si hrana, intr-una superpremium (in cazul in care nu ati trecut deja la o astfel de dieta).


Unele rase de caini sunt predispuse la alergii ale pielii si blanitei. Majoritatea acestor alergii au ca factori declansatori fie hrana, fie mediul de viata. Parazitii externi pot cauza iritatii si caderea parului.


Totusi, se impun niste analize de laborator pentru a stabili exact cauza pentru care cainelui ii pica parul. Veterinarul va poate recomanda cateva analize si tipuri de hrana superpremium din gama Acana, Belcando, Royal Canin sau Hills.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »