No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: virginia.bobar

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Buna!
Am un catelus labrador pe care l-am cumparat acum o saptamana si de atunci are scaun moale si sange in scaun. Am fost la un medic veterinar din oras si mi-a dat GELIPRIM sa-i dau, dar nu da nici un rezultat pozitiv. Temperatura o are normala. Astazi trebuie sa facem al-2-lea vaccin. Are 7 saptamani.
Precizez ca este f jucaus, in afara de orele de somn este f activ. Ce pot sa fac pt el? Cat de grava este afectiunea? Va multumesc anticipat pt raspuns


Răspuns:
Buna Maya,
Nu ai precizat ce mananca puiutul tau de labrador. Nu de putine ori mancarea cainelui a dus la astfel de probleme. Inainte de a recomanda Geliprim, medicul veterinar a analizat o monstra din scaunul catelusului? E posibil sa fie vorba de o infectie urinara sau gastrointestinala dar fara o analiza exacta nu poti pune un diagnostic.
Ai spus ca nu s-a schimbat situatia in ciuda tratamentului. Incearca sa-i dai altceva de mancare, spre exemplu hrana pe baza de orez si carne de pui.
Problema sesizata de tine apare la multi catei, principala cauza o constituie hrana sau ceva ce au mancat si nu poate fi digerat complet de sistemul lor digestiv.

Toate cele bune!Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »