No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie

Pune o întrebare: radu

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna ziua. As dori sa imi dati cateva sfaturi despre ingrijirea unui catel. Mentionez ca am o catea Shar pei si de Craciun a fatat prima data o catelusa. La inceput a avut grija de ea, statea tot timpul in cusca si il lingea. Dupa aprox 10 zile tot mai putin il ingrijea si in 12 ianuarie a murit. As vrea sa stiu daca ar putea fi vina catelei ca nu statea prea mult cu catelul sau pur si simplu catelul ar fi putut sa moara din alte cauze. Pana la 2 saptamani catelul s-a dezvoltat bine apoi brusc nu a mai crescut si din contra parca a slabit, de acea eu cred ca nu il hranea, sau exista varianta sa nu aibe lapte, deoarece nu avea prea proeminente glandele mamare. Va multumesc.Răspuns:

Buna,


Daca mamica nu a avut suficient lapte, trebuia sa interveniti si sa hraniti manual puiutul cu lapte special comercializat in toate farmaciile veterinare.


Puiutii in primele saptamani de viata au nevoie de caldura mamei pentru a supravietui, tot catelusa ii linge la organele genitale pentru a-i stimula sa defecheze, iar laptele matern ii ocroteste de boli.


Va recomand sa mergeti la veterinar pentru un control catelusei mama, sa fiti sigur ca totul e in regula cu ea.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »