No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Alimentatie Proprietate

Pune o întrebare: abs

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

buna seara,


Beagle-ul meu a fost operat acum doua saptamani. Avea cancer in stadiul II, asa ca medicul i-a indepartat tumora de pe picior. As vrea sa includ in dieta lui seminte de in sau salvie. Ce alte plante ii mai pot da, pentru combaterea acestei boli?



Răspuns:

Buna,


Dieta este foarte importanta in tratarea animalelor care sufera de cancer. Metoda conventionala presupune respectarea unui regim complet si echilibrat, in care caloriile sa provina din grasimi. Celulele canceroase nu pot prelucra foarte bine grasimile, ci consuma mai degraba carbohidrati.


Asadar e foarte bine sa ii dai cainelui seminte de in, pentru ca ele contin multi acizi grasi. Cel mai bine e sa le macini, pentru ca sistemul digestiv al cainelui tau nu le poate procesa atat de bine daca sunt intregi. Alte alimente potrivite sunt uleiurile de peste.


Semintele de salvie sigur nu ii vor face rau, dar ele sunt mai degraba o sursa de fibre, nu de grasimi, deci nu vor avea o contributie prea mare in lupta contra celulelor canceroase. Poti afla mai multe informatii legate de dieta cainilor ce sufera de cancer daca intrebi veterinarul sau farmacistul.


Numai bine,




Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »