No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Alimentatie Proprietate

Pune o întrebare: daniela_flucsa

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Catelusa mea caniche este cam grasuta. Nu mananca mult, o hranesc echilibrat, dar totusi se ingrasa. Este adevarat ca nici miscare multe nu face. As dori sa imi recomandati un regim eficient pentru a pierde in greutate . Multumesc


Răspuns:
Buna Daniela,
Caniche-ul e o rasa de caine de vanatoare, e un caine activ ce are nevoie de miscare. Au fost folositi la vanatoarea de rate, asta ca sa-ti dai seama de cata miscare au nevoie. Ceea ce inseamna ca in fiecare zi e bine sa iesi cu ea in parc, la plimbare, la joaca, sa o pui sa caute lucruri prin parc etc.
De asemenea, pentru a preveni ingrasarea, incearca sa-i stabilesti un regim. In fiecare dimineata (sau seara, cand ai timp mai mult) pune-i mancare in castron. Daca in decurs de o ora nu mananca, ascunde castronul si lasa-i multa apa la indemana. Ii vei da din nou de mancare a doua zi, repetand procedura.
Daca au mereu mancare in castron, pe tot parcursul zilei, cainii au tendinta de a rontai mereu ceva, lucru nerecomandat pentru un caine de apartament.
De asemenea, incearca sa-i dai hrana pentru caini activi si mai putina mancare gatita (daca ii dai). N-ar strica un plus de vitamine odata la 6 luni.
Asadar, scoate-o zilnic la plimbare si da-i de mancare o data pe zi!


Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »