No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: alis

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

buna seara. am o cateluse rasa comuna de doi ani ,acuma iarna a inceput sa ii cada parul , deparazitarea externa ultima data am facuto in octombrie cu frontlain i-am administrat si vitamine tot atunci dar, in 6 decembrie am adoptat inca doi pui de caine, i-a adoptat se joaca cu ei si are grije de ei, dar de trei saptamani am opservat o schimbare in comportament nu asculta de noi si cerseste mangaieri si atentie tot o data de atunci a inceput sa ii cada parul ca si cum ar naparli , semne de iritatii nu are pe ea nici urme de alegii (cruste) nu am gasit doar matreata destul de multa ce pot sa fac?Răspuns:

Buna,


Va sfatuiesc sa mergeti la medicul veterinar pentru analize. In privinta matretii, adeseori cauza aparitiei o reprezinta hrana si samponul pentru caini nepotrivit.


Incercati sa-i schimbati treptat hrana cu una superpremium. In privinta mangaierilor si cersitului de atentie, e posibil ca femela sa intre in calduri daca nu e sterilizata. Sau e posibil sa se simta neglijata in fata celor doi puiuti noi adusi in casa. Puneti-le culcusuri separate, dati-le de mancare din boluri diferite pentru ca femela sa nu se simta ca si cum ar fi in plus in casa si nu mai are parte de atentie din partea stapanului.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »