No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: michydutza

Specialist: PetCare.ro

Întrebare:
Va rog sa ma ajutati! Am un catelus pechinez de 6 luni si este foarte trist, nu prea mananca si da in diaree cam des. Am fost cu el la veterinar cand a facut asa prima oara si mi-a dat medicul glucoza si niste pastilute mici sa le administrez 5 zile. I-a trecut atunci, apoi iar a inceput sa aiba diaree si contine si putin sange. Azi iar am contactat alt medic veterinar, acesta i-a facut 2 injectii si mi-a dat 3 pastile STOMORGYL 10 SI MANCARE DE DIETA. I-am dat si ceai de menta si totusi mi-a spus ca are un virus periculos, nu mai retin cum se numea boala si nu mi-a dat sanse decat 20% sa se vindece. Ce pot sa-i mai fac??? Sunt ingrijorata, vreau sa-l vindec. Inainte era un catel foarte jucaus, vesel iar acum doarme toata ziua si e trist. Va rog sa ma ajutati cu un sfat ce sa mai fac, la ce medic sa mai ajung? apropo sunt din galati.
Va multumesc!Răspuns:
Buna,

Daca micutul are vaccinurile la zi, putem exclude din start cateva boli virale. Daca nu are vaccinurile facute, e foarte posibil sa fi facut o gastroenterita hemoragica virala cu parvovirus.
Diagnostic sigur se face prin test serologic disponibil in majoritatea cabinetelor (se preleva putin sange si se face testul, cu rezultat in cateva minute). Insa doar un medic veterinar care cunoaste toate informatiile legate de catel poate pune un diagnostic sigur si poate recomanda un tratament.

Numai bineInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »