No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: gabriel

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

am un caine de 6 ani corcitura de sorecar cu pechinez cate de 2 saptamini e bolnav .am fost la doi veterinari si fiecare a avut alta parere despre ce ar avea catelul.are urmatoarele simptome:merge cocosat cu capul aplecat pina la pamant si se impleticeste schelalaie la fiecare miscare si cind se ridica sau se aseaza ,venele de la gat pulseaza si gatul i sa umfla.sint dintr o comuna de linga Alexandria si in orasele din judet nu exista cabinete dotate cu aparatura care sa puna un diagnostic. mi-ar fi de mare folos daca mi-ati face o sugestie. care care sa il ajute pe medicul veterinar.


va multumesc.Răspuns:

Buna,


Mersul cocosat si cu capul aplecat ar putea fi de la o infectie la nivelul urechii interioare, insa doar in urma unei analize se poate stabili acest lucru precum si tratamentul. De asemenea, daca infectia este scoasa din calcul, poate fi vorba de sindromul vestibular care poate fi periferic sau central. Medicii veterinar ar trebui sa faca o serie de analize pentru a stabili exact despre ce tip este vorba.


Va sfatuiesc sa mergeti la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti pentru analize complete daca starea persista.


Numai bine
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »