No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: 1122

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Catelul meu are 12 saptamani si are probleme cu pastrarea echilibrului. Isi leagana capul inapoi si inainte cand sta nemiscata iar cand merge se impiedica si se loveste de diverse lucruri. Se pare ca nu isi poate mentine echilibrul indiferent ca sta sau merge.


isi inclina capul spre stanga atunci cand merge iar ochiul ei stang pare ca fuge. Nu stim care este cauza acestor lucruri deoarece pana acuma era fericita si sanatoasa si nu a avut parte de traume sau leziuni ale capului care ar fi putut sa duca la aceste simptome si probleme de dezechilibru.Răspuns:

Buna,


Catelul tau ar putea avea o infectie severa a urechii. Aparatul creierului responsabil pentru simt si pentru echilibru se afla la nivelul urechii interne. Daca exista o infectie a urechii, poate cauza inflamatii ducand la cresterea presiunii asupra acestor structuri sensibile.


Acest lucru poate interfera cu simtul echilibrului ducand la clatinarea capului, la incapacitatea de a sta in picioare si la o coordonare slaba a corpului. Medicul veterinar poate evalua urechile si iti poate spune daca aceasta este problema sau nu. Cel mai probabil catelul va avea nevoie de o curatare a urechilor si de diverse prafuri sau unguente. Daca infectia este foarte severa, veterinarul ar putea prescrie si antibiotice care vor trebui administrate pe cale orala.


Numai bine,
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »