No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: gabitza

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Am un caine mascul ciobanesc mioritic combinat cu schnauzer talie mijlocie. Din toamna anului trecut au inceput sa-i apara pe piele sub blana in zona spatelui inspre coada niste coji ca o matreata mai mare si tot incercand sa sa curete (probabil il si mananca) a inceput sa-i cada blana iar cand insista mai mult isi face si rani. I-am dat antibiotice, l-am dat si cu alifii cu antibiotic, cu ceai de pelin, cu rivanol. Pe timpul iernii incepuse sa se vindece. Acum de cand s-a incalzit, iar au aparut aceleasi probleme si parca se extinde si pe coada...Ce sa-i fac? Cum sa-l ajut sa scape de aceasta boala?


Răspuns:
Buna,

Un sampon cu PH neutru sau unul antimatreata ai incercat? Daca ai spus ca a reaparut problema de cand s-a incalzit, e posibil sa fie vorba de o alergie solara. In acest caz, te rog sa consulti un medic veterinar care, dupa o consultatie riguroasa, e in masura sa-ti spuna mai multe despre aceasta afectiune.
De asemenea, matreata la caini apare si in cazul in care nu exista o dieta echilibrata. Incearca sa-i dai Royal Canin sau Hills, adica hrana premium.
Sa ne tii la curent cu evolutia caineluiInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »