No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: radulescu

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:
Acum cateva zile cainele meu in varsta de 10 ani pe care ii va implini peste 5 luni a inceput intai sa stranute si apoi sa tuseasca foarte rau si a si vomat. A avut aceste simptome vreo 3 zile. Acum este bine i-am dat calciu lactic si l-am tinut la regim cu carne de vita. Este un metis de cocker cu Setter Gordon.
Ce ar fi putut sa aiba?


Răspuns:
Buna,

Nu ii elimina din alimentatie legumele! Carnea ii ofera doar proteine, are nevoie si de vitaminele si mineralele din legume.
De la lipsa de vitamine si minerale toti cainii risca sa dezvolte probleme cu oasele, inima, ficatul, articulatiile si pot chiar muri.
E foarte posibil sa fi suferit de o mare lipsa de calciu, lipsa ce ajunge sa-i afecteze inima in timp, avand in vedere ca starea lui s-a ameliorat dupa ce i-ai administrat calciu lactic.
Iti recomand sa-i dai o hrana speciala, pentru caini seniori. Hrana din gamele Pro Plan, ProFormance, Hills, Royal Canin, ofera nutrientii necesari unui caine senior, avand in vedere ca patrupedul tau va implini 10 ani in curand.

Nu pot pune un diagnostic doar pe baza informatiilor oferite pe internet, e nevoie de un consult la medicul veterinar pentru o consultatie. Nici un medic veterinar, oricat de bun ar fi, nu poate inlocui un diagnostic cu un sfat oferit pe internet. Daca patrupedul tau va prezenta alte simptome, adreseaza-te intai medicului si apoi sfaturilor de pe internet.

Numai bine,
Animalutul.roInformaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »