No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
Caini Categorie
Boli si afectiuni Proprietate

Pune o întrebare: Dana Marin

Specialist: Animalutul.ro

Întrebare:

Buna ziua,


Am gasit pe strada acum 3 ani un superb bichon havanez, mascul. Se presupune, dupa dinti, ca are intre 5 si 10 ani. A fost un caine foarte sanatos, nu am avut nici o problema cu el. Pina in aprilie 2010 cind la o saritura de pe un fotoliu a urlat de durere minute in sir dupa care vreo ora nu a mai putut sa mearga cu labele din spate. De atunci problemele au persistat, s-au acutizat. A facut bietul catel si babesioza in mai 2010, l-am tratat, au mai aparut bartonele la analize apoi, am tratat si pe acelea. A inghitit Ronaxan, Clindamicin si a facut injectii cu Cefort dupa babesioza. I-am dat Imovet, Liv 52, Esentiale Forte, injectii cu vitaminele B, Septilin. Inainte de babesioza a facut Milgama, Aflutop, Piracetam, a luat Omega 3 si Cartilaj de rechin. Problemele cu coloana si cu labutele sunt:


- merge foarte greu, cade de pe labele din spate uneori


- face febra cind nu ia antiinflamatoare


- nu mai are chef de miscare, sta intr-un loc, e foarte trist, nici cind vin acasa nu se poate ridica


- plinge de durere uneori cind sta nemiscat, alteori cind il iau in brate


- nu ma lasa uneori sa-l ating pe labute


- tremura sau are contractii pe muschii de la labele din spate dupa prima plimbare de dimineata.


Pentru aceste probleme a facut tratamente de la diversi medici unde l-am dus de disperare ca nu se gasea si pentru el tratamentul: Rymadil, Prednison (pe gura si acum face infiltratii, a 5-a sedinta, fara rezultate), Nutriflex (a 4-a saptamina, fara nici un efect). La febra i-am mai pus supozitoare cu Algocalmin. Febra ceda cind lua antiinflamator insa nu i-am mai dat de cind a inceput infiltratiile. Coloana arata ok, analizele de singe sunt bune insa cainele e in suferinta. Maninca, bea apa normal. Eu nu mai stiu la ce medic sa ma mai duc. Toti care l-au tratat se dau la o parte sau unii spun sa am rabdare. Nu e problema de rabdare aici ci de cite chimicale am bagat in bietul caine care are acum 5 kg. e foarte slab, sufera si nici un tratament nu a dat rezultate. I-am facut pina si analiza de jigodie. Nu are. Daca ar avea un cancer mi-au spus medicii ca analizele de singe nu ar arata cum arata ale lui. Sunt tare necajita, nu stiu incotro s-o mai apuc cu el. Si cind plinge de durere prin casa... iti vine sa pleci si sa nu te uiti in urma cind stii ca nu ai ce sa faci sa-l ajuti.


Daca doriti sa ne conversam pe tema lui, va rog sa-mi scrieti PM in caz ca doriti sa aflati la ce medici am fost. Multumesc anticipat pentru un sfat medical.Răspuns:

Buna,


Citind istoria cainelui, nu va putem spune nici noi prea multe. In cazul in care nu ati fost deja la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, va pot recomanda cabinetul veterinar Ortovet, medicii veterinar de acolo sunt fantastici.


Ne pare rau pentru cainele dumneavoastra, dar problema lui nu poate fi rezolvata printr-un simplu raspuns pe internet.


numai bine,
Informaţii pe aceeaşi temă:

Mai multe întrebări şi răspunsuri din aceeaşi categorie »
Mai multe întrebări şi răspunsuri »