No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Cele mai haioase video cu animale, ediţia de Octombrie!

Ultima modificare: 2009-10-21 | Data publicării: 2009-10-21
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Cele mai haioase video cu animale, ediţia de Octombrie!
Pisici jucăuşe, puiuţ de bulldog francez care nu se poate întoarce de pe o parte pe cealaltă, un caniche negru cu prea mult chef de joacă sau o pasăre prea pofticioasă. Sunt doar câteva din filmuleţele ce au intrat în finala celor mai haioase clipuri ale lunii octombrie, listă alcătuită cu ajutorul vostru.

Pasărea din clip are o pasiune ciudată faţă de ... mâna celei ce o hrăneşte. Am putea chiar spune că îi plac degetele mai mult decât viermişorii sau râmele oferite.

Pasăre prea pofticioasă

Toţi căţeii sunt drăgălaşi. Însă puiuţul de Bulldog Francez din clipul de mai jos e cel mai drăgălaş căţeluş pe care l-am văzut în ultima lună.  Cu un cap atât de mare, n-ar fi de mirare că are greutăţi în a se întoarce înapoi pe burtă.

Puiut de Bulldog Francez

Rămânem în lumea canină pentru că urmează să faci cunoştinţă cu Boris, un Caniche negru de 4 ani despre care s-ar zice că ar fi fost născut de părinţi turbo.

Boris la joaca

Până şi câinii au orientăzi politice. Patrupedul din clipul următor refuză orice gustare care vine de la Barack Obama. Cum s-ar zice, e un câine apolitic care nu acceptă mita. De-ar fi şi politicienii noştri la fel ...

Caine ce refuza mancare de la Barack Obama

Nu puteam încheia seria celor mai haioase video cu animale ale lunii fără o pisică jucăuşă. Ea e Maru, o pisica Scottish Fold ce a devenit vedetă pe internet datorită pasiunii sale pentru ... cutii! Stăpânul său i-a dedicat chiar şi un blog.

Maru si cutia de carton


Tu ce zici?