No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Anatomia si functiile ochiului la animale

Ochiul este un organ delicat si complex. Are mai multe parti functionale, care lucreaza impreuna pentru a face vederea posibila. Unele parti sunt la fel in cazul tuturor speciilor, dar majoritatea animalelor se adapteaza, iar ochiul lor se modifica in functie de nevoile lor. Detalii »

Ghid pentru curatarea parului de animale

Il vezi pe canapea. Apoi descoperi cateva fire razlete pantalonii negri pe care urma sa-i porti la o intalnire. Este purtat de curent pe podeaua sufrageriei, ca scaietii din prerie. E vorba de parul de animal – lasat de prietenul tau blanos, pe care il iubesti atat de mult. Asa ca ce iti mai ramane de facut atunci cand vine vorba de parul lasat de animal, par care ameninta sa iti acopere mobila, pardoseala, masina, chiar si garderoba?! Prima data trebuie sa intelegi procesul de naparlire. Detalii »

Cum sa construiesti un sisal pentru pisica ta?

O structura de catarare este cunoscuta si sub numele de "pom pentru pisica", "apartament pentru pisica" sau "sisal". Aceasta structura este destinata pentru interior si este instalata in locul unde pisicile se joaca sau se relaxeaza. Practic sisalul inlocuieste pom real pe care pisicile de curte isi ascut ghearele si se catara. Majoritatea structurilor sunt construite vertical, economisind spatiu, fiind realizate din lemn, PVC, sfoara si bucati de mocheta. Detalii »

Pisica si Ipad-ul!

Ultimul produs Apple care a starnit o multime de reactii pozitive si negative deopotriva, este Ipad-ul. Practic este un mini-laptop simplificat, potrivit atat pentru persoanele tehnice, cat si pentru .... pisici! Detalii »

Pregătirea lacurilor de grădină pentru iarnă

Cum reuşeşc proprietari de lacuri să-şi protejeze peştii de frigul năprasnic al iernii? Odată cu sfârşitul verii şi trecerea prea rapidă a toamnei, temperaturile scad brusc, rareori fiind mai mari de 5 °C. În astfel de situații, trebuie să pregătești lacul pentru iarnă, înainte ca peștii să moară. Dacă iarna vei avea grijă de lacul din grădină, primăvara te vei putea relaxa pe malul apei. Detalii »

Top 5 video cu pisici din 2009

Pisicile sunt poate cele mai amuzante animale. Năzdrăvane, aiurite, agitate sau pur şi simplu drăgălaşe, felinele au făcut senzaţie pe internet în 2009. Urmăreşte o selecţie a celor mai vizionate clipuri cu pisici haioase în anul ce tocmai se încheie! Detalii »

Cușca pentru câine : practică și confortabilă!

A devenit o modă, inclusiv printre românii care cresc animale de talie mare, să amenajeze o cameră specială pentru căței. Nu te lasă inima să-ți lași câinele de rasă în curte când afară temperaturile sunt sub 0 grade Celsius iar o cameră separată e cea mai bună soluție pentru cățelul iubit. Citește în continuare sfaturile noastre despre utilitatea cuștii pentru câini. Detalii »

Cele mai haioase video cu animale, ediţia de Octombrie!

Pisici jucăuşe, puiuţ de bulldog francez care nu se poate întoarce de pe o parte pe cealaltă, un caniche negru cu prea mult chef de joacă sau o pasăre prea pofticioasă. Sunt doar câteva din filmuleţele ce au intrat în finala celor mai haioase clipuri ale lunii octombrie, listă alcătuită cu ajutorul vostru. Detalii »

Animăluţul.ro pe Twitter şi Facebook!

Dorim să ne fiţi aproape aşa că de acum ne găsiţi pe reţelele sociale Twitter şi Facebook. Vă aşteptăm în comunitatea iubitorilor de animale! Detalii »

Microciparea şi castrarea câinilor şi pisicilor din Bucureşti

Primăria Generală a Municipiului Bucureşti a propus un Proiect de Hotărâre prin care toate animalele de companie precum şi cele fără stăpân să fie sterilizate, microcipate şi înscrise într-o bază de date organizată de Administraţia pentru Supravegherea Animalelor fără Stăpân. Această măsură are ca scop principal reducerea numărul câinilor vagabonzi şi pedepsirea proprietarilor care îşi abandonează animalele pe străzile capitalei. Detalii »