No SSO cookie

Lu

Ma

Mi

Jo

VI

Sa

Du

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 

Casa ideală pentru pisici

Ultima modificare: 2010-10-27 | Data publicării: 2009-06-25
(0/ 0)
Listează articol » Trimite articol »
Casa ideală pentru pisici
Una din marile dileme ale proprietarului de pisică e legată de posibilele dezastre pe care le provoacă pisica în noua casă. Pe lângă problemele cu părul lăsat de pisică prin locuinţă, mulţi posesori de mustăcioase întâmpină dificultăţi în a-şi învăţa felina să nu-şi ascută gheruţele de canapea, să nu distrugă covorul, să nu arunce cărţile din bibliotecă şi multe altele.

Invenţie niponă

 

E ştiut faptul că japonezii sunt mari iubitori de feline. Deoarece rata natalităţii a scăzut drastic în Japonia, oamenii sunt tot mai preocupaţi de relaţiile sociale. Au nevoie de o familie (ca noi toţi, de altfel) pentru a se simţi împliniţi. Dacă odraslele se lasă aşteptate, pisicile au luat locul copiilor în familie!

Astfel, Japonia a devenit o ţară unde pisica este răsfăţată şi tratată precum o regină. Dacă nu mă credeţi pe cuvânt, va trebui să credeţi imaginile următoare ce înfăţişează o casă ideală pentru mustăcioasele mult iubite.

Mulţi arhitecţi niponi iau în considerare şi animalele viitorilor proprietari atunci când relizează proiectul unei case. Aşa s-a născut "Casa Pisicilor", o locuinţă modernă, spaţioasă şi "cat proof" cum ar zice americanul, sau mai simplu, o casă unde pisicile pot face ce doresc fără să-ţi fie teamă de eventualele dezastre pe care le pot produce mobilierului.

 

 

Casa ideală pentru pisici
Privita de sus, lumea pare mai interesanta

 

 

Casa ideală pentru pisici
Scarite speciale chiar si pentru pisicute

 

 

Casa ideală pentru pisici
Spatii de joaca speciale exista si in baia umana

 

 

Casa ideală pentru pisici
Relaxare si detasare. Viata de pisica!

 


[sursa imaginilor: mycatgoma.com]

Vezi restul pozelor direct pe forum!


Tu ce zici?